ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχονται τα podcasts του Μουσείο Παραμυθιού με λαϊκά παραμύθια από Κύπρο και Ελλάδα

WIZ TEAM

Η πρώτη σειρά των podcasts του Μουσείου Παραμυθιού τιτλοφορείται “Παραμύθι ν’ αρχινήσει”

To Μουσείο Παραμυθιού, αφουγκραζόμενο τις εξελίξεις της νέας εποχής επιθυμεί να προχωράει συνεχώς μπροστά συμβαδίζοντας και υιοθετώντας καινοτόμες τεχνολογίες που θα συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων που έθεσε με την ίδρυσή του τον Φεβρουάριο του 2017.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο της υιοθέτησης νέων μεθόδων για τη διάδοση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς που περιλαμβάνει παραμύθια, θρύλους, μύθους και παραδόσεις από την Κύπρο και την Ελλάδα, την ανάδειξη της οικουμενικότητας των παραμυθιών, τη γνωριμία άλλων πολιτισμών μέσα από τα παραμύθια τους και την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας, το Μουσείο Παραμυθιού δημιουργεί τη δική του σειρά Podcast με την ονομασία “Fairytale Museum’s Podcast”.

“Παραμύθι ν’ αρχινήσει”

Με την πρώτη σειρά των podcasts “Παραμύθι ν’ αρχινήσει” τα παιδιά θα γνωρίσουν μια μεγάλη σειρά από λαϊκά παραμύθια της Κύπρου και της Ελλάδας και θα έρθουν σε επαφή με τον πλούτο και την αξία της προφορικής παράδοσης που από γενιά σε γενιά διασώθηκε ως τις μέρες μας.

Μία σειρά από μοναδικές ιστορίες με δράκους, βασιλοπούλες και ιππότες θα ξετυλιχθούν μέσα από το podcast του Μουσείου Παραμυθιού “Παραμύθι ν’ αρχινήσει” για να κρατήσει συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους!
Συνοδοιπόρος σε αυτή τη νέα προσπάθεια είναι οι Υπεραγορές METRO, διαχρονικός υποστηρικτής των δράσεων του Μουσείου Παραμυθιού.

Κάθε Παρασκευή το Μουσείο Παραμυθιού θα ενημερώνει το κοινό μέσα από τις σελίδες του στα social media (Facebook, Instagram) για τη δημοσίευση ενός νέου podcast το οποίο το κοινό θα μπορεί να το ακούσει μέσα από τις διάφορες πλατφόρμες που διοχετεύεται (Spotify, Apple).

Κάθε Παρασκεύη ένα νέο podcast θα έρχεται από το Μουσείο Παραμυθιού και θα μπορείτε να το ακούσετε ΕΔΩ στο Spotify και στην Apple.