ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έχεις ακούσει ξανά για τα sushi του Γιώργου στο Sakuraya;

WIZ TEAM

Βρίσκεται στο Παλιομέτοχο και τα τελευταία έξι χρόνια φτιάχνει και προσφέρει εξαιρετικά κρύα sushi και σαλάτες, τα οποία η κοινότητα, η γύρω περιοχή αλλά και η ευρύτερη επαρχία Λευκωσίας απολαμβάνουν μέσω delivery και take away.

Έπειτα από χρόνια περιπλανήσεων σε εστιατόρια του νησιού, ο Γιώργος Δημητρίου αποφάσισε να φτιάξει τη δική του επιχείρηση. Έχοντας ξεκάθαρο κόνσεπτ για αυτό που ήθελε να προσφέρει, αλλά και έχοντας την πεποίθηση ότι είναι πολύς ο κόσμος εκεί έξω που «φυλακίζεται» μέσα στην ίδια του τη δουλειά, με εξαντλητικά ωράρια και μη έχοντας καθόλου προσωπικό χρόνο, σκέφτηκε να φέρει τη δουλειά στα μέτρα του.

«Fresh Sushi Everyday» είναι το motto του εστιατορίου και δεν έχετε παρά να βάλετε μια παραγγελία τηλεφωνικώς ή μέσω Foody για να το διαπιστώσετε.

Έφτιαξε λοιπόν το Sakuraya, που στα ιαπωνικά σημαίνει κερασιά, ανοίγοντας πέντε μέρες τη βδομάδα (εκτός Κυριακής και Δευτέρας), και προσφέροντας μόνο κρύα sushi και σαλάτες.

Στο μενού θα βρείτε Rolls, Temaki, Sashimi, Nigiri, ένα επιδόρπιο (το Magic Boo), ενώ αν ψάχνετε να δείτε ποια είναι τα best sellers του Sakuraya θα πρέπει μάλλον να ρίξετε μια ματιά στο section με τα Specials.

Info
Τηλ. 99960625
28ης Οκτωβρίου 10Α, Παλιομέτοχο
ΤΡ-Σ 16.00-22.00