ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φαγητό, καφές και παιχνίδι στο καινούργιο πάρκο της Λακατάμιας

WIZ TEAM

Μάλιστα, από αυτό το σαββατοκύριακο, θα σερβίρεται και κυπριακό brunch.

Ο χώρος -που εγκαινιάστηκε πρόσφατα- ονομάζεται Alias Park και βρίσκεται εντός του πάρκου Μιχαλάκη Σοφοκλέους (πρώην Dexel), στον Άγιο Μάμα, στη Λακατάμια.

Η ατμόσφαιρα που δημιουργείται εκεί είναι εξαιρετική, με παιδιά που κάνουν roller skates, παίζουν καλαθόσφαιρα, ή απλώς χοροπηδάνε στα φουσκωτά, την ίδια ώρα που πολλά κατοικίδια απολαμβάνουν επίσης το πάρκο.

Ένα μοντέρνο πάρκο στο οποίο μπορείς να πας για καφέ, ροφήματα, μπύρα, κρέπα, παγωτό, αλλά και φαγητό, επιλέγοντας μέσα από ένα αρκετά μεγάλο μενού που περιλαμβάνει πράγματα όπως burger, μπριζόλα, σάντουιτς, wraps, spare ribs, σουβλάκι, πίτσα, επιλογές για vegan και άλλα πολλά.

Στο πάρκο μπορείτε να πάτε για έναν καφέ, για το ματς της αγαπημένης σας ομάδας, για να παίξουν τα παιδιά στα τρία φουσκωτά και στα παιχνίδια του παιδότοπου, για να κάνουν roller skates στο πλακόστρωτο ή να παίξουν μπάσκετ, για να βγάλετε βόλτα τον σκύλο σας, αλλά και για να απολαύσετε φαγητό ή κυπριακό brunch, το οποίο θα σερβίρεται από αυτό το σαββατοκύριακο (10&11 Σεπτεμβρίου).

Μάλιστα, στον χώρο διοργανώνονται και παιδικά γενέθλια και άλλα parties.

Info
Τηλ. 96155155
Πεδιαίου, Άγιος Μάμας, Λακατάμια

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alias Park (@alias.park)