ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φέρνουμε νέα ξεχωριστή εμπειρία εξόδου!

WIZ TEAM

Μια νέα πρωτοποριακή προσέγγιση στην καθημερινή διαχείριση των εξόδων σας φέρνει η νέα αναβαθμισμένη εφαρμογή WiZ.

Ο οδηγός σε συνεργασία με Κύπριους developers έχει αναπτύξει μια μηχανή καταγραφής  των προτιμήσεών σας στη διασκέδαση και δημιουργεί αυτόματα το προφίλ σας με βάση το τι ψάχνετε στον οδηγό. To προφίλ ανταποκρίνεται δυναμικά  και ενημερώνεται διαρκώς. Με βάση αυτό το προφίλ, το WiZ σας προτείνει προτάσεις εξόδου που βρίσκονται τριγύρω σας ανάλογα με το διαμορφωμένο προφίλ σας.



Οι καινοτομίες του WiZ, όμως, δεν σταματάνε εδώ…

Κάθε Παρασκευή το WiZ σας αποστέλλει mail και σας ενημερώνει για τους νέους χώρους που προστέθηκαν στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην περιοχή σας. Επίσης, στο προφίλ σας  θα μπορείτε να βρείτε ανά πάσα στιγμή νέους χώρους με βάση τις προτιμήσεις σας και τους αγαπημένους σας χώρους  που έχετε αποθηκεύσει, τους τελευταίους χώρους που έχετε επισκεφθεί στον οδηγό, αλλά και να διαμορφώσετε εσείς το προφίλ σας όπως ακριβώς θέλετε.


Το WiZ είναι ο μεγαλύτερος οδηγός διασκέδασης της Κύπρου με πάνω από 2000 χώρους (εστιατόρια, καφέ, μπαρ, κλαμπ) καταχωρισμένα με περιγραφή, χάρτη, τηλέφωνα και κριτικές.

Επιπλέον, προσφέρει ολοκληρωμένη ατζέντα για σινεμά, μουσική, θέατρα και εκδηλώσεις με δυνατότητα απ’ ευθείας κρατήσεων εισιτηρίων.

Για καλύτερη εμπειρία κατεβάστε την εφαρμογή για κινητά iPhone εδώ και για Android εδώ.