ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φέτος το καλοκαίρι απολαμβάνουμε κοκτέιλ… at the Sky!

WIZ TEAM

Tα καλοκαιρινά μας βράδια με την παρέα φέτος θα έχουν «επουράνιες» εξόδους με φόντο την πανοραμική θέα του Κάβο Γκρέκο και δοκιμάζοντας γευστικά signature cocktails στο ολοκαίνουργιο Sky Lounge στην Αγία Νάπα.

Το όνομα Sky Lounge δεν έχει επιλεγεί τυχαία. Ο τελευταίος όροφος του ξενοδοχείου Atlantica Mare Village, με τη μαγευτική θέα 180 μοιρών μοιάζει να αγγίζει τα αστέρια και να αποτελεί πύλη εισόδου σε άλλο γαλαξία. Πρώτη εντύπωση: η συγκλονιστική θέα! Ο χώρος αυτός είναι ο ορισμός της πανοραμικής θέας, που σε συγκινεί και σε συνεπαίρνει. Δεύτερη εντύπωση: H εκλεκτή ατμόσφαιρα! Με έντονο το στοιχείο του ξύλου στη διακόσμηση, τις μαροκινές λεπτομέρειες που σε μεταφέρουν σε εξωτικό περιβάλλον αλλά και τα μουσικά ακούσματα που συνάδουν με το περιβάλλον, το σκηνικό σε εμπνέει ώστε να απολαύσεις καλοφτιαγμένα κοκτέιλ έχοντας ως συνοδεία ασιατικές γευστικές εμπειρίες αλλά και υπέροχα μεσογειακά πιάτα σερβιρισμένα με τον πιο ευφάνταστο τρόπο.

Τα ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα ή τα βράδια, η πανοραμική θέα που μας προσφέρει το Sky Lounge θα είναι πλέον από τις πιο περιζήτητες στην πόλη!

Ο χώρος λειτουργεί από Τρίτη μέχρι Κυριακή από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι αργά. Για πληροφορίες και κρατήσεις στο 23 721 401.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το Instagram του Sky Lounge Ayia Napa εδώ