ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Friends Reunion χωρίς pizza δεν γίνεται!

WIZ TEAM

Υπάρχουν δύο πράγματα που μπορούν να φτιάξουν τη μέρα μου: το iconic sitcom της δεκαετίας του '90, Friends, και μια γευστική πίτσα.

Με φωνή Janice… Oh! My! God! Η Jennifer Aniston, η Courteney Cox, η Lisa Kudrow, ο Matt LeBlanc, ο Matthew Perry και ο David Schwimmer θα επιστρέψουν στο πολυαναμενόμενο HBO Max Reunion Special στις 27 Μαΐου για να θυμηθούν όλες τις καλύτερες στιγμές της σειράς αλλά και να δούμε μαζί ξανά τους αγαπημένους μας 6 φίλους.

Αρκετές στιγμές έχουμε παρακολουθήσει τους πρωταγωνιστές της σειράς να συνοδεύουν τις τηλεοπτικές τους σκηνές με πίτσα λύνοντας διάφορα θέματα που έχουν. Ποιος ορκισμένος φαν μπορεί να ξεχάσει το Joey Special, δηλαδή δυο αμερικάνικες πίτσες, ή την πίτσα που παράγγειλε η Rachel όταν ανακάλυψε πως ο Ross την απάτησε με τις κομμένες αντζούγιες στην σάλτσα; Ή την πίτσα που έτρωγαν στο πόδι ο Chandler, o Ross και ο Joey σε πιτσαρία στη Νέα Υόρκη, όπου ο δεύτερος περιέγραφε το πρώτο φιλί με τη Rachel αλλά και τις πάμπολλες πίτσες που παράγγειλε o Ross στην πέμπτη σεζόν στο επεισόδιο 19 όταν προσπαθούσε απεγνωσμένα να αποδείξει ότι ξέρει να φλερτάρει καλά;

Όπως καταλαβαίνεις, η πίτσα είναι αυτό που πρέπει να συνοδεύσει τη 1 ώρα και 40 λεπτά (περίπου) που θα δεις τους αγαπημένους ήρωες της σειράς μαζί ξανά και θα μπεις σε ανάλογη διάθεση.

Το WiZ προτείνει 10 αγαπημένες επιλογές για πίτσα για το βράδυ αυτό.

Isolani Pizza Bar


ΤΗΛ.70008778
Αγορά Αγίου Αντωνίου, Λευκωσία
Kαθημερινό εστιατόριο, μέσα στην Αγορά Αγίου Αντωνίου. Δίνει σημασία στα υλικά του, με εγκάρδιες ιταλικές γεύσεις, νόστιμη πίτσα που ψήνεται σε ειδικό φούρνο, προσεγμένα ορεκτικά και σαλάτες και μια σειρά από ζυμαρικά, που φτιάχνονται σε μια open face κουζίνα. Home-made γλυκά, καλή κάρτα κρασιών και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Φούρνος Χρυσοβαλάντου


ΤΗΛ.22878177
Λυκαβηττού 2, Αρχάγγελος, Λευκωσία
Μεγάλωσε σε οικογένεια αρτοζαχαροπλαστικής και στον χώρο του Αρτοποιείου Χρυσοβαλάντου φτιάχνει με την ομάδα του γκουρμέ απολαύσεις, δίνοντας έμφαση στις πρώτες ύλες. Υπέροχες σοκολατοδημιουργίες, ποικιλία από μπισκότα, γνωστά γλυκά που παρουσιάζονται σε άλλη μορφή από τη συνηθισμένη και home made παγωτό. Εκτός όμως από τα πιο πάνω ο φούρνος ειναι γνωστος και για τις νόστιμες χειροποίητες πίτσες του. Οι πίτσες είναι φτιαγμένες με προζύμι ενώ οι πιο δημοφιλείς είναι η Texico η οποία έχει κοτόπουλο Nachos, πιπεριές και sour cream, η κρητική η οποία έχει φέτα, κρεμμύδι, φρέσκια ντομάτα, ελιά και λαδορίγανη, η κυπριακή με φρέσκο χαλούμι και φρέσκα λούντζα και η κλασική με χαμ, μπέικον και μανιτάρια. Προμηθεύει διάφορα εστιατόρια, αναλαμβάνει και υπηρεσίες catering.

Monaco Sports Bar & Grill


ΤΗΛ.22447744
Κένεντι 8, Λευκωσία
Δημοφιλές στους φίλους του ποδοσφαίρου, δημοφιλές και στους λάτρεις της πίτσας. Χειροποίητη pizza με φρέσκα υλικά της αρεσκείας σας. Προτείνουμε να δοκιμάσετε πίτσα με φέτα και σπανάκι και τη special. Ποικιλία από καφέδες, συμπαθητικά σνακ και φαγητά σχάρας. Πολύ καλό φραπέ, νόστιμο pork chop και burgers, γρήγορη εξυπηρέτηση. Με υπηρεσίες delivery.

Pizza Mia


ΤΗΛ.22326999
Ηλία Παπακυριακού 16, Έγκωμη
Μια comfort κάρτα με πίτσες για να περνούν όλοι καλά, ψημένες στον ξυλόφουρνο με φρέσκα υλικά, σε διάφορες γεύσεις και μεγέθη, νόστιμες μακαρονάδες με καλύτερη την fantasia με τα θαλασσινά, ωραία ταλιατέλα και σαλάτες. Χαλαρή ατμόσφαιρα για μια ξεκούραστη έξοδο ή καλή επιλογή για delivery.

Pizza Mine


ΤΗΛ.77775220
Βασιλέως Γεωργίου Α' 60 Γερμασόγεια, Λεμεσός
Μια γουστόζικη πιτσαρία στη Λεμεσό, σε ένα μεγάλο casual χώρος. Εδώ μπορείς να φτιάξεις τη δική σου πίτσα με τα υλικά που θέλεις. Αφράτη ζύμη, λεπτό και τραγανό φύλλο, η πίτσα αυτή παραπέμπει και με την εμφάνιση και με τη γεύση της στην αυθεντική συνταγή της ιταλικής πίτσας, με καλά υλικά και προσιτές τιμές. Η πιτσαρία διαθέτει μαγαζία και στη Λευκωσία.

MO Pizza


ΤΗΛ.25899508
Κανάρη 47-49, Limassol Agora, Λεμεσός
Μαγαζί που βρίσκεται εντός του Limassol Agora, που αν βρεθείς θα απολαύσεις ναπολιτάνικη πίτσα αλλά και USA Slow Cooked κρέας. Με ιδρυτή τον μάστερ της ναπολιτάνικης πίτσας Maxim Velmakin και τον γκουρού εστιατορίων του Λονδίνου Misha Zelman, το MO έχει ως στόχος, να χαρίσει την καλύτερη γαστρονομική εμπειρία. Με υλικά υψηλής ποιότητας και δοκιμασμένες μεθόδους μαγειρικής δίνει στους πελάτες του το καλύτερο και τηρεί την υπόσχεση για MOre. Στο μενού του θα βρεις 7 πίτσες, όλες με διάμετρο 26cm (6 κομμάτια) και μία γλυκιά, η οποία ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους.

Pizzeria 458


ΤΗΛ.70000485
Δ. Ν. Δημητρίου 11, Λάρνακα
Για τους λάτρεις της ναπολιτάνικης πίτσας σίγουρα το συγκεκριμένο μαγαζί θα καθιερωθεί σαν στέκι. Η περιοχή της στοάς του Q Center μεθάει από μυρωδάτες αυθεντικές ζύμες ψημένες σε ξυλόφουρνο. Δοκιμάστε πίτσα με ρόκα λάο προσιούτο, Ripiena με ρικότα, βασιλικό, παρμεζάνα και μοτσάρέλα, montagne με φρέσκια μοτσαρέλα, βασιλικό, παρμεζάνα, κρεμμύδια και καπνιστό χοιρινό.

Aldente


ΤΗΛ.24664540
Λεωφ. Αθηνών 77, Φοινικούδες, Λάρνακα
Εγκάρδιες ιταλικές γεύσεις, ευχάριστο περιβάλλον, σε καλή τοποθεσία. Η πρόταση του στηρίζεται στα ζυμαρικά και στην πίτσα, που είναι πολύ συμπαθητικά, σε φιλικές τιμές.

Tricolore


ΤΗΛ.96569352
Αγίου Στεφάνου 134, Έμπα, Πάφος
Σε ένα κεντρικό δρόμο ανάμεσα στη Χλώρακα και την Έμπα, έναντι από την υπεραγορά Παπαντωνίου στη Χλώρακα. Η πιτσαρία αυτή ξεχωρίζει για τη νόστιμη σάλτσα της, αλλά και τη χειροποίητη ζύμη που μπορεί να γίνει είτε τραγανή είτε αφράτη ανάλογα με το γούστο σου. Το μενού του Tricolore pizza & pasta είναι γεμάτο νόστιμα πιάτα, 14 διαφορετικές επιλογές πίτσας, 11 πιάτα ζυμαρικών, ορεκτικά και καλτσόνε, όλα φτιαγμένα με φρέσκα υλικά.

Μπλε Αβοκάντο


ΤΗΛ.23740640
Λεωφ. 1ης Απριλίου 210, Παραλίμνι, Αμμόχωστος
Ένας all day μοντέρνο χώρος που αυτοαποκαλείται φαγητοπωλείο στο Παραλίμνι προσφέρει καθημερινά φρέσκα ψωμιά και πίτσες ψημένες σε ξυλόφουρνο, σαλάτες, φρέσκους χυμούς, γλυκά και πολλά ειδή φαγητών. Μπορείτε να βρεθείτε εκεί από νωρίς το πρωί για να δοκιμάσετε τα μυρωδάτα σνακ και σάντουιτς, τους καταπληκτικούς καφέδες τους από αυθεντικό χαρμάνι Corsini, και διάφορα υγιεινά ροφήματα. Καθημερινά το μεσημέρι μπορείτε να απολάυσετε από την ψησταριά του μαγαζιού διάφορα μαγειρευτά φαγητά όπως κοτόπουλο κινέζικο, μπιφτέκι, λαζάνια, σολομό με διαφορετικό μενού κάθε μέρα. Διαθέτει Drive Through αλλά και Delivery.