ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Για ακόμα μια φορά θα είμαστε High and Wet (αλλά σε νέο χώρο)

WIZ TEAM

Ένα μπαράκι που γνωρίσαμε πέρσι ως pop-up bar της πόλης στην ταράτσα του 1010 hall, βρήκε μόνιμη θέση στην καρδιά του παλιού Στροβόλου και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Προδρόμου 2.

Μιλάμε για το «High and Wet», το αγαπημένο brand/μπαρ, το οποίο δημιουργήθηκε από 4 bartenders με απώτερο σκοπό να επαναπροσδιορίσουν τον όρο «φιλοξενία», χαρακτηρίζεται από το εύθυμο κλίμα, τη sexy ατμόσφαιρα, πάντα με χαμόγελα και χιούμορ, αλλά και από το μενού με αλληγορικές περιγραφές και ποιοτικά αποστάγματα με τα shots να δίνουν και να παίρνουν.

Το Σουβενίρ Μπαρ έχει ανοίξει τις πόρτες του με την πρώτη χαλάρωση των μέτρων, εδώ και λίγες μέρες δηλαδή.

Το μπαρ «κρύβεται» σε μια τοποθεσία με πολύ λίγα μπαρ σε ακτίνα 1km, με την πρόσοψη του σπιτιού να μην παραπέμπει καν στο τι υπάρχει πίσω από την άσπρη πόρτα που θυμίζει καφενείο… Και ξαφνικά ξετυλίγεται μπροστά μας ένας τεράστιος χώρος, με ροζ φωτισμό, kitsch αγάλματα, ηλεκτρονική μουσική, τα shakers να χτυπιούνται ανελέητα, με μια εσωτερική αυλή που παραπέμπει σε γιορτινό συμπόσιο, αλλά χωρίς λικνίσματα!

Τώρα θα αναρωτιέστε: γιατί «σουβενίρ μπαρ»; Επειδή σουβενίρ είναι τα τιμαλφή και οι αναμνήσεις που μάζεψε η ομάδα του μπαρ και θέλει να τα μοιραστεί μαζί μας αφού πιστεύει πως η δουλειά της είναι να δημιουργεί αξέχαστες νύχτες και προϊόντα για όποιον επιλέξει να περάσει τον χρόνο του στο μαγαζί. Γι’ αυτό και έρχεται σύντομα ένας τομέας με take away και merchandise, απ’ όπου οι φίλοι τους (γιατί δεν είναι πελάτες, αλλά φίλοι τους) θα μπορούν να προμηθευτούν οτιδήποτε υπάρχει στο μαγαζί, από τα πήλινα craft πιάτα όπου σερβίρεται φαγητό μέχρι καρτ ποστάλ, εμφιαλωμένα κοκτέιλ και craft μπίρες.

Όσοι αναρωτιέστε πότε θα επαναλειτουργήσει το High and Wet Terrace, αυτό μάλλον θα γίνει προς το τέλος του Μαΐου.

Για κρατήσεις μπορείτε να μπείτε στο Instagram όπου υπάρχει link ή στο τηλέφωνο 99758578.

Info

Λεωφόρος Προδρόμου 2, 2063, Λευκωσία

Τρίτη-Κυριακή 16:00-22:30

Τηλ. 99758578