ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Για φαγητό μετά το Ριάλτο

WIZ TEAM

Καθώς ο πολιτισμός κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να επανέλθει στην κανονικότητα,  το πιο δυνατό θέατρο της Λεμεσού, το Ριάλτο, στηρίζει κάθε μορφή τέχνης δημιουργώντας ένα πλούσιο πρόγραμμα για τον μήνα Οκτώβρη το οποίο καλύπτει όλα τα γούστα και δεν  αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.  Αναμφίβολα δεν υπάρχει πιο ολοκληρωμένη πρόταση για έξοδο από το να παρακολουθήσεις κάποιο πολιτιστικό δρώμενο και να κλείσεις την βραδιά σου με καλό φαγητό και ποτό. Φέτος την εν λόγω απόλαυση ομολογουμένως την έχουμε εκτιμήσει λίγο παρά πάνω. Το Wiz σας προτείνει 7 στέκια για φαγητό και ποτό τα οποία βρίσκονται κοντά το Ριάλτο και σας παραθέτει και όλο το πρόγραμμα του Οκτωβρίου για να προγραμματίσετε την επόμενη έξοδό σας.

Δείτε το πρόγραμμα του Ριάλτο για τον μήνα Οκτώβριο:

2/10 Πολιτισμός στα 60 χρόνια Κ.Δ.
4/10 «Το δάνειο» Θεατρική παράσταση 
4/10 Retrospective Jerome Bel (Open House Festival 18+)
10/10 Ιnternationa Short Film Festival Cyprus 2020
18/10 Arcadian Child & Delirium Elephants Moυσική Performance
22 & 23/10 Nατάσα Μποφιλιου Monologue
24/10 Beethoven 5/ Martino Tirimo Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου
25/10 Λουδοβίκος Των Ανωγείων
30/10 The Night of th AD Eaters
31/10 Πτήση 170208 Κόσοβο

Δείτε αναλυτικά τις παράστάσεις εδώ https://rialto.interticket.com/ 

Food & Drink 

Οινέας


Τηλ.96402323
52 Κώστα Κουζάρη, Πλατεία Ηρώων, Λεμεσός
Παρεΐστικο μεζεδοπωλείο στην Πλατεία Ηρώων, σερβίρει δυνατούς μεζέδες από ανθρώπους με αρκετό μεράκι. Η πολύ καλή μουσική συνδυάζεται με τους ξεχωριστούς μεζέδες, ενώ το κέφι και η χαλαρή διάθεση ανεβαίνουν με εναλλασσόμενα σχήματα και ειδικές θεματικές βραδιές.

Σύλλογος Άρης Λεμεσού


Τηλ.993444237
Κώστα Κουλάρη 8, Πλατεία Ηρώων, Λεμεσός
Σε χαλαρή ατμόσφαιρα ανοικτό καθημερινά, από πολύ νωρίς το πρωί, μέχρι αργά το βράδυ, ο σύλλογος λειτουργεί από το 1930, και φημίζεται για τα εξαιρετικά κυπριακά πιάτα του. Στους μεζέδες του θα βρείτε διάφορα κυπριακά εδέσματα όπως σουβλάκια και σεφταλίες, παϊδάκια κρασάτα, πατάτες, μανιτάρια, σπανακοκεφτέδες, κολοκυθοκεφτέδες κι άλλα πολλά. Ο χώρος τους καλοκαιρινούς μήνες διαθέτει αυλή, με θέα την πλατεία της πόλης.

Το Κομπολόι


Τηλ.99889888
Σαριπόλου 75, Λεμεσός
Σε χαλαρή διάθεση στην Σαριπόλου,θα απολαύσετε όμορφες μουσικές, μεζέδες, δροσερά ποτά και παρεϊστικη διάθεση. Λιτά ξύλινα τραπεζάκια, ουζοκαταστάσεις και παρέες όλων των ηλικιών σε έναν χώρο που σε πάει σε άλλες εποχές. Ξεκινάει με καφέ το απόγευμα ενώ κάποιες βραδιές καταλήγουν με ζωντανή μουσική μέχρι τα ξημερώματα.

Μαντάμ


Τηλ.25364218
Ανδρέα Δρουσιώτη 24, Πλατεία Ηρώων, Λεμεσός
Μοναστηριακό τραπέζι στη μέση, ιδιαίτερος φωτισμός και έπιπλα, είναι εδώ και χρόνια talk of the town. Καλοφτιαγμένα ποτά με έμφαση στα malt ουίσκι, κάρτα κρασιών από επιλεγμένες ετικέτες και food μενού με ενδιαφέροντα τσιμπηματάκια. Δυνατό χαρτί παραμένουν τα εξαιρετικά κοκτέιλ του bartender και ιδιοκτήτη Στέφανου Αθανασίου και της ομάδας του. Με νεανικό, σταθερό κοινό που περνάει καλά, ενδιαφέρουσα μουσική με jazzy, soul και swing επιλογές, τα Σαββατοκύριακα πάρτι με DJs που συγκεντρώνουν όλη την πόλη. Το καλοκαίρι βγάζει τραπεζάκια στον πεζόδρομο και γίνεται το αδιαχώρητο.

Narcizo Bar


Τηλ.99777676
Σαριπόλου 59, Λεμεσός
Στην καρδιά Πλατείας Σαριπόλου, ένας ζεστός χώρος, λιτά διακοσμημένος, με τραπεζάκια μέσα και έξω και δερμάτινους καναπέδες, ανοίγει από νωρίς το απόγευμα προσφέροντας γευστικά ποτά, σε χαλαρή ατμόσφαιρα με mainstream μουσικές που συνοδεύονται από επιλογές για φαγητό, με γευστικά πιάτα. Το Σαββατοκύριακο ο χώρος ανοίγει αργά το πρωί, προσφέροντας αρωματικό καφέ, αλλά και χορταστικές επιλογές για brunch, ενώ το βράδυ οι ρυθμοί ανεβαίνουν. Ιδανικός χώρος για χαλαρή διασκέδαση με ποτό και ναργιλέ.

Blue Apple


Τηλ.25340029
Κανάρη και Σαριπόλου 72, παλιά Λεμεσός
Σε προνομοιούχα θέση στη Σαριπόλου, με όμορφη αισθητική και αδυναμία στη mainstream ξένη μουσική. Με street attitude και τακτικούς θαμώνες να δίνουν ραντεβού αργά και να γίνονται παρέα σε μια ζωντανή πιάτσα. Πολλά οινοπνευματώδη, ωραία cocktails και επιλογές για φαγητό με μενού που ανανεώνεται. 

Η Γωνιά του Πεπέ


Τηλ.99581922
Παύλου Μελά 28,Πλατεία Ηρώων, Λεμεσός
Η Γωνιά του Πεπέ ένα μικρό οικογενειακό μεζεδοπωλείο, που σερβίρει παραδοσιακούς κυπριακούς μεζέδες σε ένα ζεστό περιβάλλον με πολύ προσιτές τιμές. Το καλοκαίρι και για όσο το επιτρέπει ο καιρός βγάζει τραπεζάκια έξω ενώ το χειμώνα μπορείς να καθίσεις στον μικρό του ζεστό χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει μόλις 30-40 άτομα.