ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Για καφέ, brunch και παράδοση στο Μουσείο

WIZ TEAM

Ένα μοναδικό, όμορφο καφέ στο χωριό Δερύνεια που θα λατρέψετε για τον χώρο, το μενού αλλά και το ταξίδι που σας προσφέρει στην παράδοση.

Ίσως να έχετε καταλάβει σε ποιον χώρο αναφερόμαστε, ίσως και όχι. Πρόκειται για ένα μοναδικό χώρο, το Μουσείο Cafe Lounge που βρίσκεται στον ίδιο χώρο με το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης Παραδοσιακών Επαγγελμάτων του Δήμου Δερύνειας.

Με την όμορφη αυλή και τις πέργολες που τα καλοκαιρινά βράδια είναι ιδανική επιλογή εξόδου αν βρίσκεστε στην περιοχή, εδώ θα έρθετε να απολαύσετε από νωρίς το πρωί καφέ και διάφορα σνακ. Μπορείτε να συνεχίσετε με brunch πιάτα ή comfort γεύσεις, όπως ζυμαρικά, burger, πίτσα, υγιεινές σαλάτες, ενώ το βραδάκι χαλαρώνετε και απολαμβάνετε το κοκτέιλ σας στον υπέροχό του χώρο.

Παράλληλα, στο Μουσείο θα βρείτε ενδιαφέροντα εκθέματα από τη ζωή ανθρώπων σε άλλες εποχές. Υπάρχουν δωμάτια παραδοσιακών επαγγελμάτων όπως «Πελεκάνος», «Τσαγγάρης – Σκαρπάρης», «Ράφτης», «Σιδεράς» ενώ στους ημι-υπαίθριους εκθεσιακούς χώρους εκτίθενται παραδοσιακά αντικείμενα όπως θεριστική μηχανή και μυλόπετρες.

Info
Δημήτρη Λιπέρτη 03, Δερύνεια, Αμμόχωστος
ΤΗΛ.23102771