ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Για stakes and shakes στη νέα άφιξη της Λεμεσού

WIZ TEAM

Το american street food στην καλύτερή του εκδοχή!

Η ανάγκη για καλή αμερικάνικη κουζίνα, έφερε στο κέντρο της πόλης το Big Belly’s, ένα street food restaurant που ειδικεύεται στα steaks και τα shakes.

Παρά τον μόλις ένα μήνα λειτουργίας του, το steak burger που προσφέρει το εστιατόριο αλλά και τα steak sandwiches πρόλαβαν, όπως μαθαίνουμε, να αποκτήσουν φήμη ανάμεσα στους καλοφαγάδες της πόλης, οι οποίοι ξέρουν να εκτιμούν το αμερικάνικο φαγητό.

Τα φρέσκα υλικά, οι πλούσιες μερίδες και σαφώς το trend που υπάρχει γύρω από το ποιοτικό street food, βοήθησαν το Big Belly’s να μπει δυνατά στο market της πόλης, εν αναμονή και του delivery που έρχεται πολύ σύντομα.

Δοκιμάστε οπωσδήποτε το Big Belly’s Burger, το Mix Em All burger με έξτρα τυρί ή το Deep F Chicken από το section «Burgers», δοκιμάστε ένα Big Belly’s Special σε μέγεθος Jumbo αν θέλετε μια γερή δόση «Αμερικής» ή ένα Philly’s Cheese, επιλέξτε side και sauce, και τέλος, για ολοκληρωμένη «steak & shake» εμπειρία ρίξτε μια ματιά στα shakes. Τόσο το Sweet AF με Oreo και Bueno όσο και το Milfshake είναι ικανά να σας στείλουν αδιάβαστους.

Στην παρούσα φάση, το φαγητό μπορείτε να το απολαύσετε μέσω take away αλλά και επί τόπου, στα λίγα τραπέζια. Πολύ σύντομα θα προσφέρεται και delivery μέσω Wolt, Bolt και Foody.

Info
Τηλ. 25377732
Γεωργίου Γενναδίου 6, Λεμεσός
ΤΡ-Κ 12.00-15.00 & 18.00-23.00