Loading...
«Η φωτιά μάς δοκίμασε αλλά δεν μας λύγισε».
Λίγες μόνο βδομάδες μετά τη μεγάλη καταστροφική πυρκαγιά που πλήγωσε αρκετά από τα Κρασοχώρια Λεμεσού, το Βουνί ανακοινώνει ένα μικρό πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων (σε σύγκριση με το πλούσιο πρόγραμμα που είχε αρχικά ανακοινωθεί), με σλόγκαν «Μετά την καταστροφή… έρχεται η ελπίδα».
Η μουσική, οι φίλοι και η χαρά είναι η απάντησή μας στη δυσκολία, αναφέρεται στο flyer με το πλήρες πρόγραμμα για το τετραήμερο εκδηλώσεων, το οποίο διοργανώνουν από κοινού το Κοινοτικού Συμβούλιο, ο Σύνδεσμος Αποδήμων και ο Γυναικείος Όμιλος Βουνίου.
Υπενθυμίζουμε πως στο χωριό, το οποίο αναμφισβήτητα αποτελεί μια από τις πιο γραφικές και όμορφες κοινότητες στην Κύπρο, λειτουργούν κανονικά όλες οι επιχειρήσεις εστίασης (ταβέρνες, καφενεία κ.λπ), αλλά και όλα τα καταλύματα για διαμονή.
Βρείτε όλες τις πληροφορίες για το Βουνί και δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στο Wiz Guide (διαβάστε εδώ).
Δείτε πιο κάτω το πλήρες πρόγραμμα για το τετραήμερο 14-17 Αυγούστου: