ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Gourmet ρεβεγιόν στο Wolfgang’s Steakhouse Limassol

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η μαγεία των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πλημμυρίζει και φέτος το Wolfgang’s Steakhouse Limassol, το οποίο υποδέχεται την εκλεκτή πελατεία του, με ένα λαμπερό ρεβεγιόν στις 24 και 31 Δεκεμβρίου 2023.

Το άκρως εορταστικό μενού του Wolfgang’s Steakhouse Limassol, το οποίο αποτυπώνει την υψηλή ποιότητα της βραβευμένης κουζίνας του, προσφέρει μία σπάνια γαστρονομική εμπειρία, για τις πιο όμορφες μέρες του χρόνου.

Μια πλειάδα επιλογών από ορεκτικά, το καθόλα εύγευστο Beef Wellington και το λαχταριστό Fillet Mignon, ποιότητας USDA Prime, το ακαταμάχητο Tomahawk Wagyu, αλλά και ο μαγειρεμένος στο φούρνο φασιανός, αποτελούν μόνο κάποιες από τις gourmet προτάσεις των σεφ του εστιατορίου.

Εκλεκτές ετικέτες από όλο τον κόσμο και ενδιαφέροντα κοκτέιλ συνθέτουν την ξεχωριστή αυτή fine dining εμπειρία, την οποία απογειώνει η πιο γλυκιά επιλογή… του σπιτικού κέικ αμυγδάλου.

Η μαγευτική φωνή της Μυρτώς Μελετίου την Παραμονή των Χριστουγέννων, αλλά και η επιλεγμένη μουσική από γνωστό DJ την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, κάνουν τις δύο γιορτινές βραδιές ακόμα πιο ξεχωριστές.

INFO: Wolfgang’s Steakhouse Limassol | Λεωφόρος Αμαθούντος 6, Μουτταγιάκα
Τ: 25 944 004 | W: www.wolfgangssteakhouse.com.cy