ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H Πανσέληνος φέρνει το μεγαλύτερο street music festival στον Πρωταρά

WIZ TEAM

Με 29 μουσικές σκηνές, τις περισσότερες από κάθε άλλη φορά, η Νεολαία Δήμου Παραλιμνίου, διοργανώνει και φέτος το Moonwalk στον Παραλιακό Πεζόδρομο Περνέρας – Πρωταρά.

Ο πιο ρομαντικός και μελωδικός περίπατος της Κύπρου, κάτω από το φως της τελευταίας Πανσελήνου του καλοκαιριού επιστρέφει για ακόμα μια χρονιά και αναμένεται να ξεπεράσει το ρεκόρ των 15 χιλιάδων επισκεπτών.

Το μεγαλύτερο street music festival της Κύπρου, που διεξάγετε μια φορά τον χρόνο, μόνο για μια νύκτα για τρεις ώρες, έρχεται να μας μας χαρίσει και πάλι τις ξεχωριστές του μελωδίες, την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023, από η ώρα 20:00 μέχρι η ώρα 23:00. Η πανσέληνος θα ανατείλει μέσα από την πανέμορφή θάλασσα του Πρωταρά η ώρα 19:46, χαρίζοντας μαγικές εικόνες στους παρευρισκόμενους.

 

Περισσότεροι από 132 επαγγελματίες μουσικοί, θα τοποθετηθούν σε 29 μουσικές σκηνές κατά μήκος των 5+ χιλιομέτρων του παραλιακού πεζοδρόμου Περνέρας – Πρωταρά. Η πρώτη μουσική σκηνή θα βρίσκεται στο εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου δίπλα από την Μαρίνα Παραλιμνίου στην Περνέρα. Η διαδρομή των 5 χιλιομέτρων ολοκληρώνεται στην διάσημη παραλία «Fig Tree Bay».

Φέτος η Νεολαία Παραλιμνίου αποφάσισε να αφιερώσει το μεγαλύτερο Street Music Festival της Κύπρου στην μνήμη της «Μαστόρισσας» του Κυπριακού Παραδοσιακού τραγουδιού, Κυριακούς Πελαγίας. Η Νεολαία Παραλιμνίου θεωρεί καθήκον της να τιμήσει την φωνή της Κυπριακής παράδοσης που κατάφερε να φέρει τους νέους στην αυλή του κυπριακού τραγουδιού.

Στην διαδρομή του MoonWalk οι επισκέπτες θα συναντήσουν και τον Κυπριακό Οργανισμό Αστρονομίας, με τα τηλεσκόπια του, για να δούμε την πανσέληνο με άλλο μάτι. Επιπρόσθετα η διαδρομή είναι προσβάσιμη για όλα τα άτομα με αναπηρίες τα οποία μπορούν να κινηθούν χωρίς εμπόδια κατά μήκος του παραλιακού πεζόδρομου. Τέλος, όλοι οι χώροι εστίασης, εστιατόρια, μπαράκια και περίπτερα, θα είναι έτοιμοι να εξυπηρετήσουν τους χιλιάδες επισκέπτες.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Νεολαίας Παραλιμνίου και του MoonWalk με τα ονόματα των μουσικών, τις τοποθεσίες των μπαντών και των προτεινόμενων χώρων εστίασης.