ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

High & Wet: Το νέο pop-up bar της πόλης που πρέπει να επισκεφτείς

WIZ TEAM

Εντάξει, καλές και οι αυλές και τα εναλλακτικά στέκια στην πόλη, αλλά καλοκαίρι χωρίς ταράτσα δεν λέει. Είναι η σεζόν όπου οι ταράτσες, οι ανοικτοί χώροι και τα pop-up events έχουν την τιμητική τους. Φέτος, που τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά τις προτάσεις για έξοδο να έχουν μειωθεί, μια αγαπημένη ταράτσα που προσωπικά γνώρισα πέρσι έκανε ξανά την εμφάνισή της για να μας χαρίσει στιγμές χαβαλέ με φίλους στο κέντρο της Λευκωσίας.

Μιλάμε για το High & Wet, το pop-up bar που στήθηκε στο 1010 Hall και συνθέτει μια υπέροχη ατμόσφαιρα για να απολαύσεις το ποτό σου ένα ζεστό βράδυ του καλοκαιριού. Ένας χώρος με ωραίο ambience, αποτελούμενος από ψηλά και χαμηλά τραπέζια-πάγκους, χρωματιστές διακριτικές λεπτομέρειες αλλά και αψίδες με χρωματιστά φωτάκια, αποπνέει τον παιχνιδιάρικο αέρα ενός αμερικάνικου τύπου Dive bar.

.

Το μενού του βρίσκεται στο ίδιο mood αλλά είναι και ταξιδιάρικο αφού οι επιλογές του σε πάνε στην παιδική σου ηλικία. Συγκεκριμένα, χωρίζεται σε 4 στάδια με 3 κοκτέιλ σε κάθε στάδιο. Το πρώτο στάδιο είναι το «cutting the cord», που είναι η ηλικία όπου αγαπούσαμε την Κεανίτα και το γαλατάκι σοκολάτας, άρα θα βρεις κοκτέιλ με υλικά που σε ταξιδεύουν σε αυτά τα ανέμελα χρόνια. Το δεύτερο στάδιο είναι το «need to have your fruit», δηλαδή το στάδιο όπου γνωρίζουμε και αγαπάμε τα φρούτα, άρα μιλάμε για πιο φρουτώδη κοκτέιλ, ενώ το τρίτο στάδιο («and your greens») αφορά την ηλικία όπου μαθαίνεις να αγαπάς τις σαλάτες και τα λαχανικά με επιλογές όπως Avocado Sunday, που περιέχει πιο πικάντικη γεύση καρύδας, wasabi και αβοκάντο, αλλά και Tabooleh με τόνικ. Το «twisted hybrid» (το τελευταίο στάδιο) περιλαμβάνει ποτά που συνδυάζουν γεύσεις, οι οποίες ξεπερνούν τα συνηθισμένα, όπως το Never in fashion με Havana 3YO, sour cordial, bubbles και δυόσμο.

Από το μενού δεν λείπουν τα αγαπημένα Gin and Tonic, αλλά, αν είσαι άτομο που προτιμά τα κλασικά και αγαπημένα, να ξέρεις ότι προσφέρονται, αρκεί να ρωτήσεις το φιλικό προσωπικό.

Αν σε κόψει η λόρδα και βρίσκεσαι εκεί, μην αγχωθείς αφού μπορείς να απολαύσεις tacos χοιρινού ή ψαριού αλλά και gyozas τηγανισμένα ή στον ατμό, σε χορτοφαγική εκδοχή.

Απαραίτητη η κράτηση στο 99754399.

Υ.Γ. Οι διοργανωτές του event σχεδιάζουν μετά την καλοκαιρινή σεζόν να μεταφερθούν σε ένα δικό τους χώρο με το ίδιο concept.

Stay tuned!  

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by high&wet (@highandwet) on