ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η δυνατή γεύση της γοητείας των γιορτών, στα Pralina Experience Λευκωσίας και Λεμεσού

WIZ TEAM

Οι πάντα δυνατές γεύσεις στο μενού των δύο βραβευμένων εστιατορίων σμίγουν αριστουργηματικά με τη μαγευτική διακόσμηση και τη μουσική, με σκοπό να μας παρασύρουν σε μια #PralinaMagic διάθεση.

Διανύουμε εορταστική περίοδο και όλοι αναζητούμε ωραίους χώρους, με γιορτινή-ζωντανή ατμόσφαιρα, για να δημιουργήσουμε αξέχαστες αναμνήσεις μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, είτε είμαστε με την οικογένεια, είτε με φίλους, είτε με τον/τη σύντροφό μας σε μια ρομαντική έξοδο.

Αν το ζητούμενο λοιπόν είναι μια συνάντηση για φαγητό και ποτό σε έναν χώρο με μοναδικό χριστουγεννιάτικο décor και με άψογη από κάθε άποψη εξυπηρέτηση, γνωρίζουμε πολύ καλά πως τα Pralina Experience, τόσο στη Λευκωσία όσο και στη Λεμεσό, αποτελούν πάντα μια άριστη επιλογή για μια fine dining εμπειρία.

Αυτά τα Χριστούγεννα στα Pralina Experience απολαμβάνουμε εξαιρετικές γεύσεις σε συνδυασμό με ωραίες live μουσικές.

Η βραβευμένη ομάδα στην κουζίνα, μέσω της οποίας βγαίνουν πάντοτε συναρπαστικές γεύσεις, το πρόσφατα ανανεωμένο μενού, όπως επίσης και η κάβα που αριθμεί 600 και πλέον ετικέτες κρασιού, η εμπειρία εδώ θα είναι και μοναδική και συναρπαστική. Στα δύο εστιατόρια μπορείτε όλες τις ώρες της ημέρας να συναντήσετε τους αγαπημένους σας για ένα πολυτελές γεύμα, καθώς επίσης να απολαύσετε ένα μοναδικό Tower Delight με γλυκιές και αλμυρές, ντελικάτες γευστικές προτάσεις, ένα απόγευμα, μετά τα χριστουγεννιάτικα ψώνια σας.

Σε σχέση με τις γιορτές, στο εστιατόριο της Λεμεσού για την περίοδο 17-31 Δεκεμβρίου θα προσφέρεται μαζί με το κανονικό μενού και ένα festive menu, ενώ σπέσιαλ μενού θα προσφέρεται και στο Pralina Στασικράτους ειδικά για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Συγκεκριμένα, αυτό θα αφορά σε ένα ονειρικό 5 course γεύμα, αντάξιο του ονόματος Experience, το οποίο ξεκινά με amuse bouche από δημιουργικές προτάσεις και σαμπάνια, συνεχίζει με συναρπαστικές festive γεύσεις Foie Gras και κάστανων, επιλογή από εμπνευσμένα εορταστικά κυρίως (ψάρι ή κρέας) και ολοκληρώνεται με ένα φαντασμαγορικό επιδόρπιο. Μάλιστα, το βράδυ της Παραμονής (από τις 22:00 ως τη 01:00), ο Μύρωνας Στρατής μαζί με το σχήμα του θα διασκεδάζει τους θαμώνες που θα βρεθούν στο αγαπημένο εστιατόριο της Στασικράτους.

Δείτε παρακάτω μια λίστα με τα Special Events που θα έχουν τα δύο εστιατόρια Pralina Experience για την εορταστική περίοδο:

Pralina Experience, Στασικράτους

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου
15:00-19:00: Απογευματινά vibes με ζωντανή μουσική από DJ

Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου
13:00-16:00: Ζωντανή μουσική με φωνή και πιάνο

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου
15:00-18:00: Απογευματινό ζωντανό DJ set
22:00-01:00: Μύρωνας Στρατής και το σχήμα του, 5 course set menu

Σάββατο 6 Ιανουαρίου
13:00-16:00: Ζωντανή μουσική με φωνή και πιάνο


Pralina
Experience, Λεμεσός

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου
18:00-21:30: Ζωντανή μουσική με σαξόφωνο

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου
17:00-20:00: Ζωντανή μουσική με βιολί

Info
Τηλ. 22665588
Στασικράτους 31, Λευκωσία

Τηλ. 253553382
Λεωφόρος Μακαρίου III 224, Λεμεσός,

reservations@pralinaexperience.com.cy
www.pralinacy.com
FB / IG @pralinacy