ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Λευκωσία απολαμβάνει τα κοκτέιλ του The Clumsies σε αγαπημένο μπαράκι

WIZ TEAM

Ένα ιδιαίτερο διήμερο διοργανώνει το αγαπημένο μπαράκι της Έγκωμης, 20-33, σε νέες ημερομηνίες.

Μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθούμε στα αγαπημένα μας αθηναϊκά στέκια και να απολαύσουμε τα κοκτέιλ μας, ωστόσο αυτό δεν αποτρέπει τα μπαράκια σε Ελλάδα και Κύπρο από το να συνεργαστούν και να μας χαρίσουν ευφάνταστα κοκτέιλ αλλά και χαλαρές στιγμές.

Με τα γευστικά του cocktails να λειτουργούν σαν βάλσαμο για τον ουρανίσκο, ο Βασίλης Κυρίτσης, διακεκριμένος επικεφαλής bartender και συνιδρυτής του The Clumsies, έρχεται για δυο βραδιές, στις 19 και 20 Μαΐου, ως guest δημιουργώντας 4 κοκτέιλ από το μενού του The Clumsies. Το ένα εξ αυτών, ονόματι Aegean Negroni, αποτελεί μια μεσογειακή εκδοχή του κλασικού negroni που αφήνει το Αιγαίο χρωματικά και αρωματικά στο ποτήρι σου, και έχει λάβει το βραβείο Best 2019 Cocktail από το περιοδικό Time Out.

Ο Βασίλης Κυρίτσης μετρά πολλά χρόνια παρουσίας στους χώρους εστίασης αφού εργάστηκε σε μερικά από τα καλύτερα μπαρ της Ελλάδας ενώ το 2012 κέρδισε στον διαγωνισμό World Class Greece και εκπροσώπησε τη χώρα στον Παγκόσμιο Τελικό του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Το The Clumsies ανήκει εδώ και χρόνια στην πρώτη δεκάδα της λίστας The World’s 50 Best Bars καθώς ξεχωρίζει για την καινοτομία της σκέψης των ιδιοκτητών του και δεν σταματά να πρωτοπορεί, σκεπτόμενο «out of the box».

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι' αυτό καλό είναι να κάνετε την κράτησή σας εγκαίρως στο 96214105 ή στη σελίδα του μπαρ 20-33, 2033cocktailbar.com.