ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Λευκωσία μου: Δημήτρης Δερματάς

WIZ TEAM

Είναι νέος, ωραίος cool και με μοναδικό χιούμορ. Ο Δημήτρης Δερματάς μας κρατά συντροφιά κάθε πρωί μέσω της ραδιοφωνικής συχνότητας του Deejay 93.5, ενώ τα απογεύματα μας λέει καλησπέρα από το πάνελ της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Alpha Κύπρου. Λάτρης του καλού φαγητού, της καλής παρέας και της διασκέδασης, τριγυρνάει την Λευκωσία, δοκιμάζει, διασκεδάζει και μας προτείνει τα αγαπημένα του spot.

ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ: Στο Μαγείρων Τέχνη! Ίσως το πιο νόστιμο σουβλάκι που έχω φάει απ'όλες τις απόψεις!
ΓΙΑ ΠΟΤΟ : Στην Παλιά Πινέζα. Πέρα από τη γραφικότητα του χώρου, έχει αρκετά προσεγμένα κοκτέιλ με αγαπημένο το signature του μαγαζιού , όπου βασικό του συστατικό είναι το παντζάρι.
ΓΙΑ ΚΑΦΕ: Στο Coffee Project. Γιατί έχει ωραίο κόσμο και αρκετά ποιοτικό καφέ σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα όπου μπορείς να τα πεις με την παρέα, ακόμα και να δουλέψεις ή να διαβάσεις ένα βιβλίο
ΓΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ: Στα Βαρελάδικα. Γιατί είναι ένας χώρος γεμάτος κέφι και ζωντάνια με τα αδέρφια Πρωίμου να απογειώνουν την διάθεση και να πηγαίνουν την διασκέδαση σε άλλο επίπεδο
ΓΙΑ ΜΕΖΕ: Στον Κήπο της Χρυσαλινιώτισσας. Ανοίγει μόλις φτιάχνει ο καιρός και κλείνει με τα πρώτα κρύα. Το επιλέγω γιατί το σκηνικό είναι άκρως καλοκαιρινό, με τα τραπεζάκια κάτω από τα δέντρα ενώ οι Δευτεριάτικες βραδιές tombola είναι αρκετά διασκεδαστικές .
STREET FOOD: Στο Por favor Όταν θέλω να πάρω μια γεύση από Μεξικάνικο θα πάω εκεί! Έχει αρκετά ευχάριστο προσωπικό και ευφάνταστο μενού!

ΦΕΣΤΙΒΑΛ: Το Cocktail Festival...έχει εξαιρετικά κοκτέιλ από βραβευμένα bars, ανεβαστική μουσική από Deejay 93.5 και φοβερό παλμό! 

ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ : Στην Μπέμπα ! Τι να πω για την Μπέμπα; Από τα αγαπημένα μου εστιατόρια , ό, τι κι αν έχω δοκιμάσει από το μενού δεν με έχει απογοητεύσει! Λατρεύω να κάθομαι στην πανέμορφη αυλή και να απολαμβάνω το φαγητό πάντα με καλή παρέα! Το προσωπικό είναι ευγενέστατο και πλήρως εξυπηρετικό .Θα σας πρότεινα όταν βρεθείτε εκεί να δοκιμάσετε στο τέλος το semifreddo