ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Μαρίζα Ρίζου έρχεται Κύπρο για δυο μοναδικές συναυλίες

WIZ TEAM

Η Μαρίζα Ρίζου έρχεται στη Κύπρο στις αρχές Δεκεμβρίου για να παρουσιάσει τις υπέροχες της συναυλίες που θα γίνουν ως εξής:

Λεμεσός - στο Παττίχειο θέατρο στις 2/12

Λευκωσία - στο Δημοτικό Θέατρο στις 3/12

Οι συναυλίες θα αρχίσουν στις 20:00

Η Μαρίζα Ρίζου όταν πρώτο άρχισε να τραγουδά σε συναυλίες, εντυπωσίαζε το κοινό με τα ιδιαίτερα της ταλέντα. Είναι τόσο επικοινωνιακή και ερμηνεύει με συναίσθημα, με πάθος και τρυφερότητα όχι μόνο τα τραγούδια της αλλά και άλλων συνθετών.

Έδωσε από την αρχή αμέσως το δικό της στίγμα που ήταν ξεκάθαρο ότι αυτή η ερμηνεύτρια ήρθε στο μουσικό προσκήνιο για να μείνει.

Έχει συνεργαστεί με διάφορους τραγουδοποιούς αλλά γράφει και δικά της τραγούδια και μουσική. Το 2012 παρουσιάζει μια απρόσμενη διασκευή του τραγουδιού του Φοίβου Δεληβοριά ,«Μπόσα Νόβα του Ησαΐα», σε big band jazz και swing ήχους και τότε κερδίζει τους πάντες και η συνέχεια είναι γεμάτη επιτυχίες και εκπλήξεις.

Τον Φεβρουάριο του 2013 η Μαρίζα Ρίζου παρουσιάζει το άλμπουμ το «Γλυκό πρωί» με οκτώ υπέροχα τραγούδια γεμάτα ρυθμό, κέφι, δύναμη, ήλιο, ζέστη, ευτυχία και θεατρικό χαρακτήρα που φλερτάρουν με την pop πλευρά της τζαζ και την ενέργεια μιας big band ορχήστρας.

Μια υπέροχη συναυλία γεμάτη κέφι, ζωντάνια και ρυθμό και κυρίως αισιοδοξία.

Η προπώληση συνεχίζεται από την Tickethour.com.cy Τηλ: 77 77 70 40 και όλα τα ACS couriers. Eπίσης για τη παράσταση της Λεμεσού προπωλούνται από το «Ταμείο της Οδού Ειρήνης 158» όπως και από το ταμείο του Παττιχείου θεάτρου. Για πληροφορίες 25372855