ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η νέα ταβέρνα των Λευκάρων δεν χρειάζεται συστάσεις

WIZ TEAM

Πρόκειται για μια ταβέρνα που τιμάται δεόντως χειμώνα-καλοκαίρι, αφού οι γεύσεις, η εξυπηρέτηση και η φιλοξενία που προσφέρει μάς δίνουν συνεχώς λόγους για να απολαύσουμε τις σπεσιαλιτέ της.

Αναφερόμαστε στη φημισμένη ταβέρνα «Στου Ρουσιά», στη Λάρνακα, η οποία μετά το άνοιγμα του μαγαζιού της Λευκωσίας, πριν από μερικά χρόνια, έβαλε πλώρη και αποβιβάστηκε σε ένα από τα πιο όμορφα χωριά του νησιού, τα Λεύκαρα.

Η αγαπημένη ταβέρνα, λοιπόν, εδώ και λίγο καιρό απέκτησε αδερφάκι στο αγαπημένο χωριό, προσφέροντας έτσι στους εκδρομείς αλλά και στους κατοίκους της περιοχής παραδοσιακές γεύσεις από φρέσκα ντόπια υλικά, σε ένα όμορφο αρχοντικό που θυμίζει παλιές εποχές.

Πάντως, όποιο από τα τρία ταβερνάκια Στου Ρουσιά κι αν επιλέξετε να επισκεφτείτε, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το τηγανητό σέλινο με κουρκούτι, το signature μεζεδάκι Herman με συκωτάκι κότας και χυμό ροδιού, τα παραδοσιακά ζυμαρικά του καλοηρκά, που είναι μια τοπική σπεσιαλιτέ, και φυσικά τις γεύσεις σχάρας που ποτέ δεν απογοητεύουν.

Απαραίτητη η κράτηση.

INFO
ΤΗΛ.24343449
Γιάννη Κρανιδιώτη 7, Πάνω Λεύκαρα, Λάρνακα.