ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Il Castello: Εκεί που οι στιγμές γίνονται ιστορικές

WIZ TEAM

Στη θέα του επιβλητικού Μεσαιωνικού Κάστρου, σε ένα χώρο αναφοράς για τους Λεμεσιανούς, το Il Castello έχει ταυτιστεί με την ιστορία της πόλης. Προχωρώντας στην ανανέωση της ταυτότητας του με στόχο πάντα την αναβάθμιση της παρουσίας του στα κοινωνικά δρώμενα της Λεμεσού, αναδεικνύει το μεσογειακό του ταπεραμέντο επιλέγοντας χρωματισμούς στο πράσινο της ελιάς, στο άσπρο φως του ήλιου, με γκρίζες και μαύρες πινελιές να πλαισιώνουν την νέα του εικόνα.

Οι νέες γαστρονομικές του προτάσεις, ιδιαίτερα προσεγμένες, παρουσιάζουν πιάτα και γεύσεις γνώριμες, γαρνιρισμένες με ευρωπαϊκές ιδέες και τεχνικές που προκαλούν και δελεάζουν και τους πλέον απαιτητικούς. Εύκολα μπορεί κάποιος να απολαύσει τις εύγεστες προτάσεις της Chef ακόμα και στον προσωπικό του χώρο αφού το Il Castello παρέχει υπηρεσία κατ’ οίκον διανομής μέσα και από τις πλατφόρμες Foody, Wolt, Bolt και Deliveryman.

Θέλοντας να προσφέρει πάντα το καλύτερο στην εκλεκτή πελατεία του, η ομάδα του il Castelllo, οργανώνει και παρουσιάζει θεματικές βραδιές με διαφορετικά χρώματα για ξεχωριστές εμπειρίες κάθε φορά. Τα ήσυχα βράδια υπό το φως το κεριών εναλλάσσονται κάθε Παρασκευή με έντεχνα μουσικά ταξίδια που αποφορτίζουν από τη κούραση και την ένταση της βδομάδας, ενώ προετοιμάζουν για ένα ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο. Λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας, με σεβασμό και ευθύνη προς όλους, το Il Castello μπορεί να αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα και πολύ υποσχόμενη πρόταση για τη ψυχαγωγία όλων.

Αυτή τη στιγμή μάλιστα , η ομάδα του Il Castello προετοιμάζεται ήδη για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων αντιλαμβανόμενη ότι στο Μαζί είμαστε πάντα πιο Δυνατοί για να αντιμετωπίσουμε τη δυσκολία της στιγμής.

Θα μας βρείτε:
Στην Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου στην οδό Ειρήνης, 23, 3042 Λεμεσός, Κύπρος.
Τηλέφωνο: 25 356 222
Facebook: @ilcastellocaferestaurant
Instagram: ilcastellocafe