ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Jaho Food: Τo virtual place που τα έχει όλα

WIZ TEAM

Ίσως το μόνο θετικό όσον αφορά την πανδημία και τη γαστρονομία ήταν η αύξηση της τάσης των ghost ή virtual κουζινών, για την παράδοση γευμάτων κατ’ οίκον.

Οι λεγόμενες ghost ή virtual κουζίνες επιτρέπουν στα εστιατόρια να ετοιμάζουν γεύματα για παράδοση κατ’ οίκον, χωρίς να γίνεται χρήση των χώρων του εστιατορίου. Οι σχετικές υπηρεσίες παρέχονται μόνο μέσω πλατφορμών κατ’ οίκον παράδοσης που δραστηριοποιούνται σε κάθε χώρα.

Σ' αυτή την κατηγορία ανήκει και το Jaho Food, του οποίου το concept είναι διαφορετικοί τύποι κουζινών που στεγάζονται σε μια μεγάλη κεντρική κουζίνα και προσφέρουν νόστιμα pop-up menus που καλύπτουν κάθε ανάγκη μόνο ψηφιακά, χωρίς να έχουν φυσική παρουσία. Η εστίαση χωρίς σάλα μπορεί να είναι το μέλλον; Οι δημιουργοί της Jaho Food πιστεύουν πως ναι.

Οι ενεργές κουζίνες του Jaho είναι μέχρι στιγμής 4 διαφορετικές που καλύπτουν διάφορες πτυχές του comfort food. Στο Jaho food θα βρεις το Burger Factory που προσφέρει 4 διαφορετικές επιλογές burgers όπως cheese beef burger, mushroom αλλά και φαλάφελ burger, τα οποία μπορείτε να συνοδεύσετε με νόστιμα sides από πατάτες, onion rings ή σαλάτα.

Το Urban Salad Bar ετοιμάζει και διανέμει αποκλειστικά νόστιμες υγιεινές σαλάτες στην πόρτα σου, ιδανικές για lunch break ή για βραδινά ελαφριά γεύματα.

Για τους λάτρεις των ιταλικών ζυμαρικών, υπάρχει το Pasta Pot που προσφέρει αγαπημένες μακαρονάδες με γνωστούς συνδυασμούς.

Με ανατολίτικο αέρα, το Habibi food είναι ακόμα μια επιλογή που μπορεί κάποιος να βρει εδώ. Αυθεντικές γεύσεις μάς μαγεύουν και μάς ταξιδεύουν στην Ανατολή, με πιάτα όπως το Lamb Kafta Kebab, το Mix Shish Taouk, τα φαλάφελ και άλλα πολλά.

Την κάθε κουζίνα μπορείτε να τη βρείτε ξεχωριστά μέσω των πλατφορμών Foody, Wolt και Bolt, ενώ παραγγελίες γίνονται και τηλεφωνικά στο 77777737.

Στο σύντομο μέλλον το Jaho food πρόκειται να επεκταθεί σε νέο ενιαίο χώρο, ο οποίος θα περιλαμβάνει 12 κουζίνες και περίπου 30-40 pop-up menus, τα οποία θα εξυπηρετούν τους πελάτες μόνο online, τηλεφωνικά και βεβαίως με υπηρεσία delivery.