ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Jetty: To νέο στέκι του Πρωταρά για δροσερά κοκτέιλ με θέα τη θάλασσα

WIZ TEAM

Το καλοκαίρι ψάχνουμε συνεχώς για παραδεισένιους δροσερούς χώρους με θέα τη θάλασσα για να προστατευτούμε από τον ζεστό ήλιο και να περάσουμε ατέλειωτες ώρες χαλάρωσης.

Γι' αυτό ψάχνουμε προορισμούς που προσφέρουν ωραίες εικόνες, στιγμές ηρεμίας αλλά και διασκέδασης με ποιοτικά κοκτέιλ και όχι μόνο.

Όλα αυτά μπορείς να τα βρεις στο νέο καλοκαιρινό σποτ του Πρωταρά, το Jetty Seaside που βρίσκεται στην πανέμορφη παραλία Βυζακιά δίπλα από το ξενοδοχείο Cavo Maris.

Με διακόσμηση και θέα ιδανική να σε βάλει σε καλοκαιρινή διάθεση, στο ολοκαίνουργιο all day παραθαλάσσιο μπαράκι θα απολαύσεις εκτός από τα κοκτέιλ, ποιοτικό καφέ Lavazza, νόστιμα σνακ, pastries, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βραδάκι.

Το Jetty φροντίζει για την άνεσή σου και διαθέτει άνετα κρεβατάκια ενώ είναι ιδανικό στέκι για μετά από μια ρομαντική βόλτα στη θάλασσα με την θέα να σε ταξιδεύει αλλού.

Αν πάλι σε πιάσει η λιγούρα από τις πολλές βουτιές και τη θάλασσα, δίπλα ακριβώς βρίσκεται η φημισμένη ταβέρνα το Ακρογιάλι που αναλαμβάνει να σε χορτάσει με τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά της.

Για περισσότερες πληροφορίες 23832343.