ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

KABA 24/7: Πακέτα δώρου ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με δώρα αποκλειστικά για ερωτευμένους αλλά και κατ’ οίκον διανομή την Κυριακή, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου (μόνο για τη Λευκωσία), γιορτάζει το διαδικτυακό κατάστημα ΚΑΒΑ 24/7 (www.kava247.com) την ημέρα των ερωτευμένων. Όλες οι συσκευασίες κρασιών περιλαμβάνουν βελγικά σοκολατάκια «Λεωνίδας», σε μεταλλικό κουτί (περιλαμβάνει 12 σοκολατάκια σε σχήμα καρδίας).

Μέσω του kava247.com μπορεί κάποιος να παραγγείλει το δώρο που θέλει να στείλει στο αγαπημένο του πρόσωπο και αυτό να σταλεί απευθείας στον παραλήπτη, με την ανάλογη ευχετήρια κάρτα στην οποία θα αναγραφούν οι ευχές που θέλει ο πελάτης, όπως ο ίδιος θα τις καταγράψει στα notes της παραγγελίας του.

Πέρα από τα δώρα ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, υπάρχει η δυνατότητα οποιαδήποτε παραγγελία να μπει σε κουτί δώρου για την ημέρα της αγάπης, μαζί με τα σοκολατάκια «Λεωνίδας» με κόστος €17.

Επιλογές υπάρχουν και για τους φίλους και τις φίλες της μπύρας, καθώς ετοίμασε οκτώ διαφορετικούς συνδυασμούς σε ειδική συσκευασία, μαζί με σπάνια ποτήρια, ξηρούς καρπούς αλλά και ένα πολύ special συνδυασμό μαύρης μπύρας με σοκολατάκια. Υπάρχουν επίσης Βέλγικες μπύρες αλλά και ένα πακέτο με craft κυπριακές μπύρες – έξι διαφορετικές ετικέτες.

Η kava247.com είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα προώθησης τοπικών προϊόντων και προϊόντων με ονομασία προέλευσης, όπως craft μπύρες, τοπικοί οίνοι, σπάνια αποστάγματα και είδη delicatessen.

Παραδίδει αυθημέρον στη Λευκωσία και την επόμενη εργάσιμη ημέρα σε όλη την Κύπρο, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα παραλαβής από το γραφείο, την επόμενη εργάσιμη ημέρα.