ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κάποτε μιλούσαμε για φαΐ, ούτε καν φαγητό, τώρα μιλάμε για γαστρονομία»

WIZ TEAM

Ο υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος, βραβεύοντας το 2ο Καλύτερο Εστιατόριο της Κύπρου, όπως αναδείχθηκε το L’Atelier Robuchon, αναφέρθηκε στη σημαντικότητα του θεσμού «WiZ 50 Best Restaurants» και στη συνεισφορά του στην προσπάθεια να καταστεί η Κύπρος ένας ποιοτικότερος τουριστικός προορισμός

Συγκεκριμένα ο κ. Σάββας Περδίος ανέβηκε στη σκηνή για να βραβεύσει το εστιατόριο που ήταν Νο2 στην τελική κατάταξη. Πριν απονείμει το βραβείο στον διευθύνων σύμβουλο της Μαρίνας Αγίας Νάπας, κ. Σταύρο Καραμοντάνη και κατ’ επέκταση στο L’Atelier Robuchon, μίλησε για την εξέλιξη της κυπριακής γαστρονομίας.

«Έχουμε ξεκινήσει να αντιλαμβανόμαστε τι εστί γαστρονομία. Κάποτε μιλούσαμε για φαΐ, όχι φαγητό, φαΐ. Τώρα μιλάμε για γαστρονομία και σίγουρα θεσμοί σαν τους δικούς σας παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο.

Μας αρέσει να βλέπουμε τέτοιους θεσμούς διότι ένας από τους έξι πυλώνες της εθνικής στρατηγικής τουρισμού είναι να καταστεί η Κύπρος ένας ποιοτικότερος τουριστικός προορισμός. Και σίγουρα, εσείς μας βοηθάτε να πετύχουμε αυτό τον στόχο.

Τα συγχαρητήριά μου, είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε εδώ και του χρόνου, και τα επόμενα χρόνια. Εδώ θα είμαστε πάντα για να στηρίξουμε τις προσπάθειές σας».

Δείτε παρακάτω τα σχετικά αποσπάσματα: