ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Kesh Lounge Bar: Με μαροκινό αέρα στην καρδιά της Λεμεσού

WIZ TEAM

Δεν χρειάζεται να ταξιδέψεις μέχρι το Μαρόκο για να βιώσεις την αυθεντική μαροκινή διασκέδαση.

Ένα μοναδικό κράμα ατμοσφαιρικής Μέσης Ανατολής είναι το νέο lounge bar που έφτασε στη Λεμεσό και ονομάζεται Kesh. Πρόκειται για ένα σαγηνευτικό και συνάμα παιχνιδιάρικο χώρο που δεν θα βρείτε όμοιό του στην Κύπρο. Βρίσκεται στον ημιώροφο της Αγοράς της Λεμεσού και θα σας μεταφέρει με την ατμόσφαιρά του στα πιο ψαγμένα στενά του Μαρόκου.

Με το πορτοκαλί και τους έντονους χρωματισμούς στα διακοσμητικά αλλά και με γεύσεις που συνδέονται με αρχαίους πολιτισμούς, όπως το ανθόνερο, η κανέλα και το κουμκουάτ, να συνδυάζονται αριστοτεχνικά στη δημιουργία μοναδικών κοκτέιλ από έμπειρους bartenders, το Kesh ήρθε για να αφήσει το στίγμα του στη νυχτερινή ζωή της Λεμεσού προσφέροντας μοναδικές και αξέχαστες εμπειρίες.

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν νοερά υπό τους ήχους του μοναδικού Κώστα Κρητικού, συνιδρυτή και διεθνώς γνωστού DJ, με εμπειρία σε πολλούς χώρους ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων του Pacha Club Munich, του Nikkii Beach στο Μαρακές, του Pacha Club Marrakesh, του θρυλικού Café Paraga στη Μύκονο και του Kowalski Club στη Στουτγάρδη, ενός από τα καλύτερα clubs της Γερμανίας.

Το Kesh είναι το σημείο όπου οι επισκέπτες μπορούν να ζήσουν τη μαροκινή εμπειρία και να βιώσουν μια ατμόσφαιρα αλλιώτικη, γι’ αυτό και δεν πρέπει να χάσουν αυτή την ευκαιρία. Ο χώρος λειτουργεί από Πέμπτη έως Σάββατο, από τις 10 μ.μ. έως τις 2 π.μ.

Για κρατήσεις στο 99125512 ή info@keshlounge.com.

Ακολουθήστε το Kesh στα social media:

Facebook / Instagram: @Kesh Lounge #kesh_lounge