ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κυριακή μεσημέρι με ζωντανή μουσική σε 6 ταβέρνες στη Λευκωσία

WIZ TEAM

Κουτούκια, μεζεδοπωλεία, ταβέρνες με live μουσική. Όλα τα ενώνει ο συνδυασμός «παρέα, φαγητό και ζωντανή μουσική». Ρεμπέτικοι ήχοι, λαϊκές και ελαφρολαϊκές κατευθύνσεις, έντεχνα ακούσματα, γνήσια διασκέδαση και παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα, είναι αυτά που θα δώσουν στα κυριακάτικα μεσημέρια μας μια νότα χαράς. Το WiZ προτείνει 6 ταβέρνες της επαρχίας Λευκωσίας που αυτό το σαββατοκύριακο προσφέρουν νόστιμες γεύσεις και ζωντανή μουσική.

H Καρδιά του Μάγκα

Κυριακή μεσημέρι και το αγαπημένο κουτούκι, η Καρδιά του Μάγκα μάς υποδέχεται με αυθεντικές γεύσεις, χειροποίητους παραδοσιακούς μεζέδες και ρεμπέτικα τραγούδια. Για κρατήσεις στο 97892848.

Κουτούκι Χαλάντρα

Ολοήμερο γλέντι αυτή την Κυριακή ετοιμάζει το Κουτούκι Χαλάντρα. Από τις 12.00 μέχρι και τις 19.00 το γλέντι αναλαμβάνουν μουσικά οι Ανδρέας Αλέξη και Σωτήρης Καραντώνης με γνωστές ρεμπέτικες επιτυχίες και με έντεχνα ελαφρολαϊκά, καθώς και οι Στάλω Παπαδοπούλου και Πάμπος Σακκάς. Προκρατήσεις απαραίτητες στο 99698948.

Μεζεδόσπιτο

Από τις 12.00 μέχρι τις 17.00 το αγαπημένο Μεζεδόσπιτο, με τις παραδοσιακές μαμαδίστικες γεύσεις μας περιμένει με ένα απολαυστικό μπουφέ μενού αλλά και με όμορφες μουσικές μελωδίες από πιάνο και σαξόφωνο. Κρατήσεις στο 22251051.

Οδόφραγμα

Η αγαπημένη εδώ και χρόνια ταβέρνα Οδόφραγμα που βρίσκεται δίπλα από το οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου, την Κυριακή το μεσημέρι μάς περιμένει για να απολαύσουμε τις νόστιμες γεύσεις της μετά μουσικής. Στο μενού έχει προστεθεί και σούβλα. Τηλέφωνο κρατήσεων 99657270.

Gazi Live

Εναρμονισμένο με τα νέα πρωτόκολλα, το αγαπημένο GAZI Live από νωρίς από το μεσημέρι, στις 13:30, μας περιμένει να απολαύσουμε τους νόστιμους μεζέδες του παρέα με τη Reunion Band με έντεχνες, ροκ και λαϊκές επιτυχίες. Κρατήσεις στο 96894044.

Σταυρός της Ασίνου

Κυριακή μεσημέρι με ζωντανή μουσική και παραδοσιακά εδέσματα στην ταβέρνα Σταυρός της Ασίνου. Με πέραν των 40 χρόνων εμπειρία, η αγαπημένη ταβέρνα μάς περιμένει με τζάκι και ζωντανή μουσική. Για κρατήσεις στο 99352500.