ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κυριακή μεσημέρι πάμε και πάλι στο Ταβερνείο Το Ιστορικόν

WIZ TEAM

Το αγαπημένο Ταβερνείο Το Ιστορικό, στον παραδοσιακό πυρήνα του Αγίου Δομετίου, επανέρχεται με το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου και κάνει ξανά παιχνίδι τα μεσημέρια της Κυριακής, όπως μας είχε συνηθίσει και πέρσι.

Ειδικά αυτή την εποχή που στην ατμόσφαιρα υπάρχει μια γλυκάδα, επιτρέποντάς μας να απολαμβάνουμε τις βόλτες στην πρωτεύουσα, αυλές όπως αυτή του Ταβερνείου Το Ιστορικόν γίνονται περιζήτητες.

Οπότε, κάνε τα κουμάντα σου, κλείνοντας τραπέζι για μία από τις επόμενες Κυριακές, αφού από τις 9 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει και πάλι να προσφέρει τα αγαπημένα πλέον κυριακάτικα πιάτα.

Σούβλα αρνί, μουσακάς, μακαρόνια του φούρνου, κοντοσούβλι, ταβάς, κότσι χοιρινό και αρνίσιο και φυσικά το γαλακτομπούρεκο, είναι ορισμένα από τα πιάτα της Κυριακής, που έρχονται για να πλαισιώσουν το κανονικό μενού της ταβέρνας, το οποίο επίσης θα προσφέρεται και τα κυριακάτικα μεσημέρια.

Μάλιστα, αυτή την εποχή, ο μεζές εμπλουτίζεται με νέες προσθήκες αλλά και χειμερινά πιάτα ημέρας, χάρη στο νέο μενού που λανσάρεται αυτές τις μέρες -από την 1η Οκτωβρίου.

Με όλα αυτά, λοιπόν, αν η ερώτηση είναι «πού θα πάω στη Λευκωσία για φαγητό το μεσημέρι της Κυριακής;», πλέον ξέρεις πως Το Ιστορικόν αποτελεί μια εξαιρετική απάντηση.