ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: 10 αγαπημένα μαγαζιά που ανοίγουν σήμερα

ΜΑΡΙΑ ΦΑΝΤΗ

Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει για τα καλά και η μεγάλη μέρα της άρσης της καραντίνας είναι γεγονός.  Επιτέλους μπορούμε να βγούμε εκτός και επι τ' αυτά και να απολαύσουμε τον ηλιο, την θάλασσα, καλό φαγητό, δροσερά κοκτέιλ και φυσικά την παρέα  μας που τόσο μας έχει λείψει. Αρκετοί χώροι εστίασης στη Λεμεσό , απολυμάνθηκαν, πήραν τα κατάλληλα μέτρα προστασίας, και ανοίγουν τις πόρτες τους  περιμένοντας μας να περάσουμε όμορφες καλοκαιρινές στιγμές στην αγαπημένη μας πόλη. Το WiZ παρουσιάζει 10 από αυτούς.

DO WINE & DINE


ΤΗΛ.25020056
Λεωφ. Αμαθούντος 50Ε, Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός
Προσεγμένος και φινετσάτος χώρος με ξύλινη μπάρα. Multiethnic μενού και πραγματικά μεγάλη γκάμα από τον κυπριακό-ελληνικό και το διεθνή αμπελώνα με 300 ετικέτες κρασιών, αρκετά σερβίρονται και με το ποτήρι. Διαθέτει κελάρι για ιδιωτικά πάρτι, ανοικτό από το πρωί με breakfast.

LA ISLA


ΤΗΛ.25310310
Λεωφ. Αμαθούντος 17, Αγ. Τύχωνας, Λεμεσός
All day δίπλα στη θάλασσα, με το λευκό να κυριαρχεί στο χώρο και μενού με γκουρμέ θαλασσινές γεύσεις και πιάτα με κοτόπουλο, αρνί και βοδινά φιλέτα. Ανοικτό από το πρωί για καφέ και ροφήματα, ωραία cocktail και fan το βράδυ. Στέκι για τους Λεμεσιανούς, παρόλο που η σχέση ποιότητα-τιμή σηκώνει μια βελτίωση και καλή επιλογή εάν θες να συνδυάσεις το καλοκαίρι μπάνιο με γεύμα.

COYA


ΤΗΛ.70004010
Γεωργίου Α΄ & Περβόλας, Γερμασόγεια, Λεμεσός
Στη γαστρονομική γλώσσα, Nikkei είναι ο συνδυασμός της περουβιανής με τη γιαπωνέζικη κουζίνα, με πιο χαρακτηριστικά πιάτα τις λεπτές φέτες ψαριού με περουβιανά υλικά. Μια trendy τάση που έφερε η γνωστή αλυσίδα του εξωτερικού στη Λεμεσό. Με μενού που ανανεώνεται, θα βρεις και κάρτα με sushi. Από το πρωί με καφέδες και πρωινό, το βράδυ στη μπάρα οι mixologists φτιάχνουν απίθανα cocktails και ο DJ το τέμπο.

COLUMBIA BEACH


ΤΗΛ.25321500
Προμαχών Ελευθερίας 6, Λεμεσός
Η υπερπαραγωγή του καλοκαιριού από τον Όμιλο Columbia Restaurants. Εντυπωσιακό, μοδάτο και κοσμοπολίτικο, με πέντε ξεχωριστά τμήματα: εσωτερικό εστιατόριο και bar, pool bar, beach bar και ξαπλώστρες πάνω στην παραλία. Από νωρίς το πρωί για καφέ και κοκτέιλ μαζί με βουτιές, η κουζίνα κινείται σε ελαφρύ ρεπερτόριο με σαλάτες, μακαρονάδες και ριζότα, επιλεκτικά πιάτα με κρέας και ψάρι και φρέσκο sushi. Πάρτι πάνω στην άμμο, ατέλειωτος χορός με DJs, το βράδυ με φόντο παραλία και καναπέδες για lounging με την παρέα.

BOHO RESTO BAR


ΤΗΛ.25101050
Αγίου Ανδρέου 14, Πεζόδρομος Ζικ - Ζακ, Λεμεσός
Σε ένα νεοκλασικό κτήριο με vintage διακόσμηση και ζωγραφιές στον χώρο, το Boho Resto Bar προσφέρει ενδιαφέρουσες γεύσεις με πιάτα από τη μεσογειακή κουζίνα μαζί με κάποιες fusion πινελιές όπως χειροποίητο black angus burger, σολομό με προσούτο και sushi. Τα σαββατοκύριακα το μαγαζί προσφέρει γευστικά πιάτα για brunch από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι στην ωραία εξωτερική αυλή του. Ιδανικό στέκι για after work cocktails στο κέντρο της πόλης.

ΤΟ ΧΑΝΙ


ΤΗΛ.25762761
Βασιλίσσης 4, Κάστρο, παλιά Λεμεσός
All day cozy lounge bar-εστιατόριο, σ’ έναν διαμορφωμένο χώρο που θυμίζει... παλιό χάνι. Με μενού μεσογειακής κουζίνας, εύγεστα πιάτα, εξυπηρετικό σέρβις και καλές τιμές.

CAFE CALMA


ΤΗΛ.25051333
Μαρίνα Λεμεσού, Λεμεσός
Mοντέρνο all day spot στην καρδιά της Μαρίνας, με νεανικούς παλμούς και θέα στη θάλασσα. Ξεκινάει με πρωινό, καφέδες, ροφήματα και milshakes, συνεχίζει με ζεστά και κρύα πιάτα, burgers, steaks και θαλασσινά. Βολική λίστα κρασιών, cocktails, εξυπηρετικό προσωπικό, τραπεζάκια έξω.

VENTUNO APERITIVO


ΤΗΛ.25331030
Σπύρου Αραούζου, Λεμεσός
Νέα άφιξη έρχεται από την Ιταλία και προσγειώνετε στο παλιό λιμάνι Λεμεσό.Ένα μικρός με χαλαρή διάθεση χώρος με θέα προς στη θάλασσα όπου μπορείς να απολαύσεις καλοφτιαγμένα καλούδια από τον Ιταλό σεφ ιταλικά σάντουιτς, ολόφρεσκες σαλάτες, πλούσια platters, πίτσα και μικρά πιατάκια με ιταλικές νοστιμιές, κρασί ή κοκτέιλ. Ιδανικό προορισμό για after work drink ή μία νυχτερινή έξοδο.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ


ΤΗΛ.25763503
Χατζηλοϊζή Μιχαηλίδη 3-25, παλιά Λεμεσός
Αυθεντικός χώρος με ρετρό αισθητική, μοιάζει με παραδοσιακό καφενείο με φωτογραφίες εποχής. Χαλαρή ατμόσφαιρα με σταθερούς θαμώνες. Σερβίρει κυπριακό καφέ, ωραίες σαλάτες και σάντουιτς, ποτά, cocktail, κρασί, πιατέλες αλλαντικών, τυριών και φρούτων. Τραπεζάκια έξω στον πεζόδρομο και στη διπλανή στοά.