Loading...
Η lounge διάθεση κάνει δυναμικό comeback στην Πρωτεύουσα και αυτό το συμπέρασμα βγαίνει αβίαστα αν δούμε τους 4 νέους χώρους που εμφανίστηκαν στην πόλη το τελευταίο διάστημα.
Σε έναν από τους πιο busy δρόμους στο κέντρο της πόλης, στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, δίπλα ακριβώς στο Sannae,, με φιλοσοφία που θέλει δυνατή μουσική από DJs, ωραίες γεύσεις, δυνατά ποτά (κρασί κυρίως από Κύπρο και Ελλάδα, κοκτέιλ κλασσικά και signature και άλλα premium spirits) και γενικά διασκέδαση σαν κι αυτή που διαχρονικά πρόσφερε στους πελάτες του το Ivory (μιας και το ARESΩ δημιουργήθηκε από την ίδια ομάδα. Παρασκευή και Σάββατο για dinner ή ποτό και Κυριακή για live από νωρίς το απόγευμα.
Τηλ. 22255288
Chapo Central, Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού 20, Santaroza Tower, Λευκωσία
Παρ-Σ 20.00-02.00, Κ 17.00-22.00
Στον ισόγειο χώρο του Labs Tower, το Reserva 52 Lounge προσφέρει τη δυνατότητα για all day διασκέδαση, με καφέ, πρόγευμα και brunch από το πρωί, μεσημεριανό γεύμα με μεσογειακές γεύσεις, αλλά και after-work drinks, σε ένα elegant, χαλαρό περιβάλλον. Κερασάκι στην τούρτα το εξωτερικό cigar lounge, αλλά και ο κομψός χώρος για private εκδηλώσεις, που προσφέρονται ως το ιδανικό σκηνικό για επαγγελματικές συναντήσεις, φιλικά gatherings ή απλώς για χαλάρωση σε μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα.
Τηλ. 22 212505
Φώτη Πίττα 4, Labs Tower, Λευκωσία
Δ 08.00-16.30, Τρ-Τετ 08.00-20.30, Πεμ 08.00-20.30, Παρ 08.00-21.30, Σ 08.00-16.00
Μαγευτική θέα της πόλης από τον 8ο όροφο του Gate Twenty Two Boutique Hotel. Μπορείτε να πάτε από νωρίς το απόγευμα για κρασί, κοκτέιλ και πιάτα to share, αλλά και πιο αργά για να απολαύσετε νόστιμα πιάτα μέσω ενός μενού με μεσογειακή κατεύθυνση και με τις καλύτερες ντόπιες πρώτες ύλες. Για να συνοδεύσετε το φαγητό, προσφέρονται ωραία κοκτέιλ αλλά και μια αρκετά ενημερωμένη λίστα με κρασιά.
Τηλ. 22010025
Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 23, Gate Twenty Two Boutique Hotel, Λευκωσία
Τρ-Κ 18:00-02:00
Τοποθετημένο σε έναν πολύ ωραίο χώρο με υπέροχη αυλή, στην καρδιά της Στασικράτους, το alter ego του Seline (έχει δημιουργηθεί από την ίδια ακριβώς ομάδα) φέρνει στη Λευκωσία αέρα αθηναϊκό. Με all day λογική και φιλοσοφία, θα ανοίγει από το πρωί για καφέ και pastries που θα φτιάχνονται επί τόπου, ενώ ακολούθως θα προσφέρει brunch, lunch, after works drinks και dinner. Το μενού προτείνει πιάτα με μεσογειακή κατεύθυνση, το wine list περιλαμβάνει γύρω στις 70 πολύ ενδιαφέρουσες ετικέτες κρασιών, με επιλογές ακόμα και από Orange και Natural Wines, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η λίστα των cocktails.
Τηλ. 94009100
Στασικράτους 37, Λευκωσία
Δ-Κ 09.00-00.30