ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με ανανεωμένο μενού και ταυτότητα, το εστιατόριο «Μαγιοπούλα»

WIZ TEAM

Με ανανεωμένο μενού και ταυτότητα, το εστιατόριο «Μαγιοπούλα Wine & Dine» ανυψώνει την παράδοση και ακροβατεί με μαεστρία ανάμεσα στην κλασσική και μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα. Με φίνα αρώματα και μοναδικές γεύσεις από τη χρήση, αποκλειστικά, εγχώριων πρώτων υλών, τα νέα πιάτα της ανανεωμένης «Μαγιοπούλας Wine & Dine», δίνουν μια σύγχρονη έκφραση στην πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Μεσογείου.

Κατέχοντας επάξια τη θέση ανάμεσα στους κορυφαίους της κυπριακής γαστρονομίας, που εσείς της έχετε δώσει, μετατρέπει κάθε επίσκεψή σας σε μία αξέχαστη γευστική εμπειρία, η οποία βασίζεται στην πλούσια και μακρόχρονη εμπειρία της στον γαστρονομικό χάρτη του νησιού αλλά και στα πιάτα υπογραφής του καταξιωμένου σεφ Αντρέα Αντρέου.

Εντυπωσιακό από κάθε άποψη, το εστιατόριο της πρωτεύουσας θα σε παροτρύνει να ανακαλέσεις μνήμες που αποπνέουν γεύσεις Μεσογείου. Το προσεκτικά επιλεγμένο μενού που περιλαμβάνει εκλεκτά θαλασσινά, όπως τόνο στη σχάρα, ριζότο με μελάνι σουπιάς, σφυρίδα en papillote, αλλά και κρέατα, όπως Rib eye steak και βοδινό φιλέτο Αυστραλίας, θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Όλα τα πιάτα συνδυάζονται με τα διεθνώς βραβευμένα κρασιά του οινοποιείου Οίνου Γη – Κτήμα Βασιλειάδη προσφέροντας έτσι μία ολοκληρωμένη εμπειρία.

Πληροφορίες:
Διαγόρου & Παντελή Κατελλάρη 16Α, Λευκωσία
Τηλ.22665577
Ωράριο: Δευτέρα – Παρασκευή: 12:00 μ.μ. - 3:00 μ.μ., 7:00 μ.μ. - 11:00 μ.μ., Σάββατο: 7:00 μ.μ. - 11:00 μ.μ.
Κυριακή: Κλειστό