ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μέχρι το πρωί»: Ακούστε το νέο τραγούδι της Ρένας Μόρφη με τους Los Ángeles Azules

WIZ TEAM

Το "Mis Sentimientos" μιλάει για τον πόνο της εγκατάλειψης και την ανάγκη της αγάπης

H Ρένα Μόρφη παρουσιάζει το νέο της τραγούδι «Μέχρι το πρωί», μία σύμπραξη με τους Los Ángeles Azules, το φημισμένο γκρουπ από το Μεξικό, που «πρωταγωνιστεί» με την cumbia από το 1976. To τραγούδι περιέχεται στο δεύτερο album της «Σάμπα Τσικίτα». Ο πρωτότυπος τίτλος του τραγουδιού είναι το “Mis Sentimientos” και στη συνέχεια οι Los Ángeles Azules δέχθηκαν τη συνεργασία με τη Ρένα Μόρφη για την ηχογράφηση του τραγουδιού τους στα ελληνικά.

Η αγάπη της Ρένας Μόρφη για την cumbia συγκεντρώνεται όλη σε αυτό το τραγούδι. Το “Mis Sentimientos” μιλάει για τον πόνο της εγκατάλειψης και την ανάγκη της αγάπης, όταν «κάποιος άκαρδος μπορεί έτσι απλά να φύγει και να προχωρήσει στον επόμενο έρωτα χωρίς να νοιαστεί για τα συναισθήματα σου».

Η απόδοση όμως που θέλησε να δώσει στα ελληνικά με τους δικούς της στίχους η Ρένα Μόρφη είναι σχεδόν η αντίθετη: «Δεν πρόκειται να ξοδέψω πάνω από ένα βράδυ για να μου αποδείξεις αν αξίζεις και το επόμενο…»

Πάνω σε μια τόσο χορευτική και προχωρημένη μελωδία, μπορείς να γυρέψεις την αγάπη, να την απαιτήσεις ή και να την απορρίψεις. Στο χέρι σου είναι και στον ρυθμό.

Το τραγούδι «Μέχρι το πρωί» οπτικοποιήθηκε πάνω σε μία ιδέα του Νίκου Κούλογλου και της Κατερίνας Κάραλη, που αποτυπώθηκε σε ένα ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα, και αποτελεί την αρχή για το οπτικό ταξίδι του δίσκου «Σάμπα Τσικίτα».

 

Πηγή elcutlture.gr