ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μια all day άφιξη θα κάνει σύντομα την εμφάνισή της στη Λευκωσία

ΜΑΡΙΑ ΦΑΝΤΗ

Το όνομά της; «Τhat’s Y». Ένας all day χώρος που βρίσκεται στην οδό Ευαγόρου 29, απέναντι από το παλιό ΓΣΠ, και θα σερβίρει καθημερινά από νωρίς το πρωί καφέ με ιδιαίτερες τεχνικές και διάφορα σνακ, όπως πίτες. Από το απόγευμα και μετά οι θαμώνες θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν παρέα με after work drinks, ποτά αφρώδη, χαμηλά σε αλκοόλ και signature επιλογές που παραπέμπουν σε ιταλικό απεριτίφ στυλ μαγαζί.

Με διακόσμηση ‘50s, στυλ ‘60s, αλλά με πιο μοντέρνα vibes, ένας χώρος που αρμόζει σε μεγάλες μητροπόλεις έρχεται να μας βάλει στην κουλτούρα του ιταλικού aperitivo. Μιλώντας λίγο με τους ιδιοκτήτες του χώρου, μας εξήγησαν ότι η σκέψη πίσω από το «That’s Y» ήταν η δημιουργία ενός χώρου μοντερνοποιημένου καφενέ όπου μπορείς να πας από νωρίς το πρωί για καφεδάκι και να συνεχίσεις με ποτάκι από νωρίς το απόγευμα μέχρι το βράδυ.

Το ωράριο λειτουργίας ενδέχεται να είναι από τις 8.00 το πρωί μέχρι τις 11.30 τα μεσάνυχτα (από τις 17.30 για ποτό) καθημερινά, ενώ Παρασκευοσάββατο από τις 8.00 το πρωί μέχρι τη 12.30 τα μεσάνυχτα.

Όλα δείχνουν ότι το ολοκαίνουριο all day bar «That’s Y» δεν θα αργήσει να γίνει το απόλυτο meeting point στη Λευκωσία! Ο χώρος υπολογίζεται να ανοίξει στις αρχές Ιουλίου.

Stay tuned για περισσότερες πληροφορίες σύντομα..

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Thats Y Nicosia (@thatsybaby) on