ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μια φανταστική EUROεμπειρία έρχεται στο Moondog’s Bar & Grill σε συνεργασία με το rabbithop.cy

WIZ TEAM

Από τις 11 Ιουνίου οι πανταχού ποδοσφαιρόφιλοι έχουν εισιτήριο διαρκείας στο αγαπημένο τους στέκι!

Οι φίλοι της στρογγυλής θεάς θα απολαμβάνουν συναρπαστικά ματς με την παρέα τους στο Moondog’s Bar & Grill, το οποίο διοργανώνει εδώ και χρόνια τις καλύτερες ποδοσφαιρικές βραδιές. Φέτος υποδέχεται τους θαμώνες του με ακόμη περισσότερη όρεξη με τον ερχομό του καινούριου μέλους στην οικογένειά του, του rabbithop.cy, και σας υπόσχονται φανταστικές βραδιές Euro σε HD τηλεοράσεις, σερβίροντας τα απαραίτητα συνοδευτικά του ποδοσφαίρου: πάνω από 200 διαφορετικές παγωμένες μπίρες, δελεαστικά και μοναδικά σε συνδυασμούς burgers και πολλές ακόμα επιλογές που σκοράρουν σε γεύση και απόλαυση.

Η εμπειρία όμως δεν σταματά εδώ, γιατί το Moondog’s μοιράζει στους θαμώνες του πλούσια δώρα σε κάθε αγώνα! Όλοι παίζουν και έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μεταξύ άλλων ταξίδι για 2 άτομα στην Ελλάδα, τηλεοράσεις, ρολόγια,
σεμινάριο μπίρας για 8 άτομα, παράδοση στο σπίτι 1 ντραφτ μπίρας μαζί με burgers για 10 άτομα για να απολαύσουν τον τελικό με τους φίλους τους, six packs από το rabbithop.cy σε κάθε αγώνα, καπελάκια και φανέλες και πολλά άλλα.

20 μαγικές ποδοσφαιρικές βραδιές, με 60 συναρπαστικούς αγώνες και με πάνω από 90 φανταστικά δώρα να διεκδικήσεις!

Γιατί το EURO θέλει Moondog’s.

Κράτησε τη θέση σου στο 7000 6300

Moondog’s Bar & Grill
Για μια φανταστική EUROεμπειρία!

Χορηγός Επικοινωνίας: ΣΠΟΡ FM 95.0
Φωτογραφία: Ήβη Μιχαήλ