ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μια μυσταγωγική βραδιά με την Αλέξια στην Μικρή Σαλαμίνα

WIZ TEAM

Ο Οργανισμός Salamis διοργανώνει Φιλανθρωπική Συναυλία με την διεθνώς καταξιωμένη και πολυβραβευμένη ερμηνεύτρια Αλέξια Βασιλείου, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023, στις 19.30 στην «Μικρή Σαλαμίνα» Πάρκο Γλυπτικής Φίλιππου Γιαπάνη στη Φασούλα, Λεμεσού.

Μια μυσταγωγική βραδιά στον υπέροχο χώρο της Μικρής Σαλαμίνας του γνωστού αυτοδίδακτου καλλιτέχνη, όπου η μαγευτική φωνή της Αλέξιας θα μας ταξιδέψει νοερά στην αγαπημένη μας Αμμόχωστο και την Αρχαία Σαλαμίνα, απ’ όπου ο ιδρυτής του Οργανισμού εμπνεύστηκε το όνομα της εταιρείας πριν 65 χρόνια. Η βραδιά είναι αφιερωμένη στην μνήμη του ιδρυτή του Οργανισμού Salamis, Βάσου Χατζηθεοδοσίου.

Η φιλανθρωπική συναυλία εμπίπτει στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης του Οργανισμού Salamis και όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα διατεθούν στο Ίδρυμα Άγιος Στέφανος / Agios Stefanos Foundation στη Λεμεσό για τις ανάγκες των προγραμμάτων και την αναβάθμιση των υπηρεσιών του.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με δεξίωση και ένα ξεχωριστό αναμνηστικό δώρο που θα δοθεί στους παρευρισκόμενους.

Tιμή εισιτηρίου: €50 κατ’ άτομο

Περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια από τα γραφεία της Salamis Tours σε όλες τις πόλεις στο Παγκύπριο τηλέφωνο 77 77 85 00.