ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μια ωραία δράση στην ταράτσα του κτιρίου SPEL στη Λευκωσία

WIZ TEAM

Οι Urban Gorillas προσκαλούν το κοινό να αλληλεπιδράσει με τη χωρική εγκατάσταση «Agora», μέσω μιας ενδιαφέρουσας δράσης στη ΣΠΕΛ, με τίτλο «Rooftop Stories: Reimagining Sustainable Urban Living».

Η χωρική εγκατάσταση «Agora», υιοθετείται αυτή τη στιγμή στην ταράτσα του κτιρίου SPEL, και το κοινό καλείται να τη φανταστεί ως έναν αστικό κήπο και να εκφραστεί δημιουργικά στα θέματα της βιωσιμότητας και της κοινωνικής και καλλιτεχνικής καινοτομίας.

Μια συμμετοχική δραστηριότητα φύτευσης θα μετατρέψει την αρθρωτή και κινητή κατασκευή της Αγοράς σε μια προσωρινή πράσινη όαση και θα επιτρέψει την καλλιέργεια νέων συζητήσεων και την αναζήτηση νέων γόνιμων ευκαιριών στις ταράτσες μας.

Η φύτευση θα ξεκινήσει στις 16:00 και από στις 18:00 θα γίνει συζήτηση μεταξύ μιας διεπιστημονικής ομάδας καλεσμένων και του κοινού.

Η δράση αυτή αποτελεί μέρος των δραστηριοτήτων των Urban Gorillas στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Creative Rooftop Network, το οποίο συν-χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα χρηματοδότησης Creative Europe και τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Η Agora, είναι μια κινητή κατασκευή που σχεδιάστηκε από τους Urban Gorillas με την υποστήριξη του Commonwealth Foundation και του JEC World Commemorative fund, η οποία αυτή τη στιγμή είναι εγκατεστημένη στην ταράτσα των Sessions x SPEL, στο Cloud.

Info
Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023
Κρατική Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης - ΣΠΕΛ / SPEL, 16.00
Αμμοχώστου 73, Λευκωσία
Πληρ. 22479600