ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μια Σουσουράδα προσγειώνεται σύντομα στη Λάρνακα

ΜΑΡΙΑ ΦΑΝΤΗ

Το καλοκαιράκι πλησιάζει και τα νέα μπαρ και εστιατόρια ξεφυτρώνουν στις πόλεις, με όλους εμάς να αδημονούμε να πιάσουμε θέση στα τραπεζάκια τους.

Ένας νέος χώρος, που πολύ σύντομα θα ανοίξει τις πόρτες του στη Λάρνακα, είναι το νέο κοκτέιλ μπαρ Σουσουράδα, που έρχεται να μας δώσει την τέλεια αφορμή για να βγούμε και να απολαύσουμε το ποτό μας τα επερχόμενα καλοκαιρινά βραδάκια.

Με όνομα εμπνευσμένο από το «μαγικό» πουλί του έρωτα, σε κεντρικό σημείο της πόλης του Ζήνωνα, στη γνωστή Πιαλέ Πασά, με θέα το γαλάζιο, η Σουσουράδα φιλοδοξεί να γίνει το επόμενό σου στέκι. Με new age διακόσμηση, ωραία χρώματα και ατμόσφαιρα, το κοκτέιλ μπαρ θα ξεκινά να σερβίρει από νωρίς το απόγευμα και θα συνεχίζει να προσφέρει τις ιδιαίτερες επιλογές του μέχρι αργά το βράδυ.

Την επιμέλεια του μενού ανέλαβε ο μετρ του είδους, Παναγιώτης Σάββα (Σπριτσερία Ερμού, Barrel House, Shine) και η ομάδα του, οι οποίοι θα μας ετοιμάζουν εκλεκτά spirits, όπως μοναδικά ξέρουν να κάνουν, καθώς και πειραγμένα κλασικά κοκτέιλ σε όμορφες παραλλαγές.

Από το μενού φυσικά δεν μπορούν να λείπουν και κάποια bar bites to share με την παρέα, τα οποία συνδυάζουν τις street food γεύσεις με τις πιο ποιοτικές.

Στην ωραία ατμόσφαιρα θα συμβάλουν και οι μουσικές επιλογές των DJs που συχνά-πυκνά θα βρίσκονται στον χώρο για να μας ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τη διάθεση.

Το μαγαζί αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό περί τα μέσα Μαΐου.

Σύντομα με περισσότερες πληροφορίες.