ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Movember Cyprus 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ακολουθώντας αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για αντιμετώπιση της έξαρσης της πανδημίας που έχει προκαλέσει ο COVID-19 και με την αναζωπύρωση δευτέρου κύματος εξάπλωσης του ιού, η οργανωτική επιτροπή του Movember Cyprus αποφάσισε όπως μη πραγματοποιήσει τις ετήσιες εκδηλώσεις της για ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της.

Καθώς όμως, η ανδρική υγεία συνεχίζει να απειλείται από την ασθένεια του καρκίνου του προστάτη ενώ η ψυχική υγεία των αντρών συνεχίζει να βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, δεν μπορούμε να μείνουμε αδρανείς. Έτσι καλούμε όλους να στηρίξουν τις προσπάθειες ενημέρωσης και συλλογής χρημάτων για το Movember Cyprus, συμμετέχοντας τόσο στην επικοινωνία του μηνύματός μας μεγαλώνοντας και φέτος τα μουστάκια τους, αλλά κυρίως με την αγορά των αναμνηστικών ειδών. Ειδικά για φέτος έχουν σχεδιαστεί μάσκες προσώπου οι οποίες διατίθενται προς πώληση, μαζί με τα υπόλοιπα αναμνηστικά τα οποία παρουσιάζονται στη σελίδα του Movember Cyprus στο Facebook.

Εταιρείες, οργανωμένα σύνολα ή και άτομα τα οποία επιθυμούν να στηρίξουν οικονομικά ή και με άλλους τρόπους το Movember Cyprus, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 99495911 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο movembercyprus@gmail.com. Παρ’ όλο που προτρέπουμε όπως αποφευχθούν εκδηλώσεις που προϋποθέτουν συγκέντρωση ατόμων, όσες ενέργειες θα προγραμματιστούν για στήριξη των σκοπών του Movember Cyprus, πρέπει απαραίτητα να τυγχάνουν προέγκρισης της οργανωτικής επιτροπής.