ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Music for Good από τον Deejay Radio 93 5

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι μέρες που περνάμε όλοι στην Κύπρο αλλά και σε όλο τον κόσμο είναι δύσκολες, είναι όμως δυσκολότερες έως και τραγικές για τους συνανθρώπους μας που δυσκολεύονται να έχουν τα απαραίτητα για τη ζωή. Και ειδικά τα παιδιά που δεν έχουν ίση πρόσβαση στη γνώση και στη διασκέδαση.

Ο Deejay Radio 93 5 με δύο δράσεις υπό την ομπρέλα του «Music for Good» σε συνεργασία με τον Δήμο Λευκωσίας δίνει μαζί με τους ακροατές του στήριξη σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

Ένα τάμπλετ ή λάπτοπ για τα παιδιά που δεν έχουν

Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου μαζεύουμε τα παλιά σας ή σπασμένα tablets ή και υπολογιστές, τα επιδιορθώνουμε με τη βοήθεια του «I repair it for you» και τα χαρίζουμε σε παιδιά των σχολείων του δήμου Λευκωσίας που έχουν ανάγκη!

Φέρτε μας τις παλιές σας συσκευές στα γραφεία του Deejay Radio, Νίκου Κρανιδιώτη 7ε. Οι φίλοι μας στο «I repair it for you» θα κάνουν τα «μαγικά» τους φτιάχνοντάς τα σαν καινούργια και δωρίζοντας ένα τάμπλετ ή υπολογιστή θα κάνουμε ένα παιδί χαρούμενο, δίνοντάς του πρόσβαση στη γνώση και στη διασκέδαση!

Επίσης στις 31 Δεκεμβρίου ο Deejay 93 5 θα εκπέμψει σε ένα ολοήμερο θεματικό 2020 HITLIST SHOW με σκοπό τη συλλογή των εισφορών, των τάμπλετ και υπολογιστών και την παράδοσή τους στον Δήμο Λευκωσίας!

Γρήγορα! Τι περιμένετε;

Σπρώχνουμε όλοι μαζί αυτό τον χρόνο να φύγει καλύτερα!

Music for Good!

Με τον Deejay Radio 93 5