ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

My Mamma Mia: Για πίτσα στην Αργάκα με το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα

WIZ TEAM

Καθώς διασχίζεις έναν από τους πιο όμορφους δρόμους στο νησί, στη βορειοδυτική ακτογραμμή, κι ενώ ψάχνεις να βρεις ένα ωραίο μέρος για να απολαύσεις τη μπύρα σου, μια μεγάλη ιταλική σημαία εν είδει τέντας σού κεντρίζει το ενδιαφέρον προσκαλώντας σε να απολαύσεις νόστιμες ιταλικές γεύσεις σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα.

Σε ένα από τα λίγα προνομιούχα τραπέζια της μικρής βεράντας, με τα κόκκινα καρό τραπεζομάντηλα, μπορείτε να απολαύσετε οποιαδήποτε από τις 17 πίτσες επιθυμείτε -όλες ψήνονται στην πέτρα, με λεπτή ζύμη και σερβίρονται σε δύο μεγέθη (small 22-24cm και large 32-34cm).

Στο μενού (δείτε το ΕΔΩ) θα βρείτε επίσης 7 διαφορετικές σαλάτες (όλες σερβίρονται με σπιτικό ψωμί), antipasti to share (επίσης με σπιτικό ψωμί, σκορδέλαιο, θαλασσινό αλάτι, δεντρολίβανο και σκόρδο), παραδοσιακά ιταλικά σάντουιτς που φτιάχνονται στον φούρνο με τον παραδοσιακό ιταλικό τρόπο, αλλά και ορισμένα ορεκτικά, όπως για παράδειγμα το πεπόνι με προσούτο.

Φυσικά, στο My Mamma Mia μπορείτε να φτιάξετε και τη δική σας πίτσα, επιλέγοντας ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές βάσεις και 14 διαφορετικά υλικά.

Το μόνο που μένει είναι να επιλέξετε ποια ώρα της μέρας θα φτάσετε εκεί, αν και χωρίς αμφιβολία η πιο ιδανική ώρα είναι αυτή του ηλιοβασιλέματος, του ίσως πιο ειδυλλιακού ηλιοβασιλέματος σε όλο το νησί.

Πάντως, εκτός από dine in, όλο το μενού προσφέρεται και μέσω delivery ή take away.

Info
Τηλ. 26220595
ΤΕΤ-ΔΕΥ 14.00-23.00
Γρίβα Διγενή 86, Αργάκα, Πάφος