ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα άφιξη στην καρδιά της Λευκωσίας

WIZ TEAM

Είναι γεγονός ότι η πόλη εντός των τειχών έχει άλλη χάρη. Εκεί η έξοδος μοιάζει με γιορτή και η αλήθεια είναι ότι η γιορτινή ατμόσφαιρα μάς έχει λείψει πολύ. Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια κάθε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που σέβεται τον εαυτό της διατηρεί και αναπτύσσει το ιστορικό της κέντρο. Τα ίδια βήματα με την υπόλοιπη Ευρώπη ακολουθεί ευτυχώς και η Λευκωσία, χαρίζοντάς μας καθημερινά νέες εμπειρίες εξόδου και παντρεύοντας περίτεχνα το παλιό με το καινούργιο.

Ένας νέος χώρος άνοιξε τις πόρτες του εδώ και λίγες μέρες στην περιοχή της Φανερωμένης. Ο λόγος για το Premium Caffe Lounge που βρίσκεται απέναντι από την εκκλησία, άπλωσε τα τραπεζάκια του και δημιούργησε ένα άνετο και ζεστό περιβάλλον σε μια από τις πιο γοητευτικές γωνίες της πόλης.

Σε αυτό το μοντέρνο lounge café θα απολαύσετε ποιοτικό, καλοφτιαγμένο μιλανέζικο εσπρέσο καφέ από το πρωί, ενώ από τις 16.00 και μετά η μπάρα του μάς βάζει σε ρυθμούς happy hour προσφέροντας mocktail αλλά και επιλογές φαγητού που μπορούν να συνοδεύσουν το ποτό σας. Τα γλυκά δεν λείπουν από το μενού.

Info
Νικοκλέους 21, Φανερωμένη, Λευκωσία
Τηλ. 97712222