ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα εποχή, νέα εικόνα για το ανανεωμένο Rebuke Lounge, τον κορυφαίο All Day προορισμό στο Μακένζι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέα εποχή για το Rebuke Lounge, τον αγαπημένο all day προορισμό όλων στην παραλία Μακένζι. Μετά την ανακαίνιση και το ανανεωμένο μενού, το Rebuke Lounge προχώρησε στον ανασχεδιασμό (rebranding) της εικόνας του και της εταιρικής του ταυτότητας, εδραιώνοντας την ηγετική του παρουσία στον τομέα της διασκέδασης και της γαστριμαργίας, ενώ ταυτόχρονα ανανεώνεται και προσαρμόζεται στις τάσεις και τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς.

Το νέο λογότυπο του Rebuke Lounge αντλεί την έμπνευση του από τις λιτές και μίνιμαλ γραμμές που διέπουν όλο τον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του.

Παράλληλα με το rebranding, το Rebuke Lounge παρουσιάζει το άκρως ανανεωμένο και με νέες προσθήκες μενού του. Σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις και του πιο απαιτητικού ουρανίσκου, παρέχει πλέον και τη δυνατότητα του brunch, με επιρροές από διεθνείς κουζίνες, προσαρμοσμένες στις επιθυμίες των επισκεπτών του Rebuke Lounge. Στο συνολικό rebranding εντάσσεται επίσης η ανακαίνιση του χώρου, με στόχο να προσφέρει στον πελάτη μια διαφορετική εμπειρία.