ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέες ημερομηνίες για την ευρωπαϊκή περιοδεία του “Courage World Tour” της Celine Dion

WIZ TEAM

Οι προγραμματισμένες συναυλίες στην Ευρώπη μεταξύ 19 Ιουνίου και 25 Ιουλίου 2021, μεταφέρονται μεταξύ 31 Μαΐου και 17 Ιουλίου, 2023.

Η παρατεταμένη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης που προκαλεί ο Covid-19 και οι περιορισμοί στις μαζικές συγκεντρώσεις έχουν οδηγήσει τους διοργανωτές της παγκόσμιας περιοδείας της Celine Dion “Courage World Tour” στον επαναπρογραμματισμό και πάλι μέρους των συναυλιών στην Ευρώπη. Οι συναυλίες που ήταν προγραμματισμένες για φέτος το καλοκαίρι στο Τελ Αβίβ (Ισραήλ), τη Λευκωσία (Κύπρος), την Attard (Μάλτα), την Αθήνα (Ελλάδα), το Βουκουρέστι (Ρουμανία), τη Carhaix (Γαλλία), τη Λούκα (Ιταλία) και τη Νιόν (Ελβετία), μεταφέρονται χρονικά μεταξύ 31 Μαΐου και 17 Ιουλίου, 2023

Η Celine και η Concerts West/AEG Presents θέτουν ως προτεραιότητα τους την ασφάλεια και την υγεία όλων. Ως αποτέλεσμα, ενώ ο αρχικός προγραμματισμός του 2020 για την περιοδεία “Courage World Tour” σε ανοικτά γήπεδα και φεστιβάλ μεταφέρθηκε για το 2021, τα νέα δεδομένα επιβάλλουν τον επαναπρογραμματισμό για το 2023.

«Πραγματικά ήλπιζα πως θα επιστρέψω και πάλι στη σκηνή αυτό το καλοκαίρι για να είμαι μαζί σας, δυστυχώς όμως η κατάσταση στον πλανήτη δεν μας το επιτρέπει ακόμη. Ας μην χάνουμε όμως την ελπίδα μας. Είμαι πολύ αισιόδοξη πως τα δεδομένα θα αλλάξουν και το 2023 θα μπορέσουμε να συναντηθούμε για να ζήσουμε το μουσικό μας ταξίδι. Ανυπομονώ να σας δω όλους του 2023!» δήλωσε η τραγουδίστρια.

Για την Κύπρο η νέα ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η συναυλία είναι 3 Ιουνίου 2023 στο στάδιο ΓΣΠ στη Λευκωσία.

Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί για τις συναυλίες του 2020 ή του 2021 θα ισχύουν για τις επαναπρογραμματισμένες συναυλίες του 2023. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο αρχικό σημείο αγοράς του εισιτηρίου.