ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέο εστιατόριο από τον ιδιοκτήτη του Σούξου Μούξου Μανταλάκια

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Το «Άλλα ντ’ άλλων» βρίσκεται στο ίδιο ακριβώς σημείο, στην οδό Ονασαγόρου και σερβίρει κυπριακή κουζίνα, προσφέροντας πιάτα μαγειρεμένα με μεράκι, από τα καλύτερα και πιο φρέσκα υλικά της κυπριακής φύσης και της κυπριακής αγοράς.

Γνωρίζοντας τον Άντρο Χατζηστεφάνου και την πορεία του στον χώρο της εστίασης όλα αυτά τα χρόνια, με τη συνέπεια στην ποιότητα που χαρακτήριζε το Σούξου Μούξου Μανταλάκια, δεν μπορείς παρά να έχεις προσδοκίες για το νέο αυτό ταβερνάκι που μόλις έχει ανοίξει στην πρωτεύουσα.

«Για εμάς, σημασία έχει η ποιότητα, η φιλοξενία και η απλότητα. Αυτή είναι η φιλοσοφία του χώρου μας. Με το ‘Άλλα ντ’ άλλων’ ουσιαστικά επιστρέφουμε στις βάσεις μας, στην κυπριακή κουζίνα, η οποία έχει πολλά να μας δώσει», αναφέρει ο ίδιος στο WiZ.

«Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέερον κόνσεπτ, στο οποίο μπορεί κάποιος να απολαύσει ένα αρκετά ποιοτικό αλλά οικονομικό φαγητό με την παρέα του».

Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι οι τιμές για όλα τα πιάτα του μενού κυμαίνονται από 7,50 μέχρι 10 ευρώ, ενώ για τα μεζεδάκια η τιμή είναι στα 17 ευρώ.

Σε ότι αφορά στον μεζέ, αυτός μεταξύ άλλων περιλαμβάνει σαλάτα χωριάτικη, σπιτικό ταχίνι, ένα ντιπ με φρέσκο κόλιανδρο (αντί για τζατζίκι), βραστό φρέσκο χαλούμι με φρέσκο δυόσμο και αλάτι, λουκάνικο της Πιτσιλιάς, «πομηλοροτηανιά» φτιαγμένη με πολλά βότανα κυπριακά, ποιοτικό σουβλάκι, κοτόπουλο από φρέσκο μπούτι (χωρίς κόκαλο) μαριναρισμένο σε φρέσκο χυμό πορτοκαλιού, αλλά και πίτα καρπασίτικη με μέλι για το φινάλε.

Επιπλέον, κάθε βράδυ από την κουζίνα συνηθίζεται να βγαίνει και κάτι έξτρα, αναλόγως του τι υπάρχει διαθέσιμο εκείνη την εποχή.

Στο «Άλλα ντ’ άλλων» κάποιος μπορεί να πάει απλώς και για να απολαύσει ένα σουβλάκι ή παϊδάκια ή ότι άλλο τραβά η όρεξή του, στο πολύ χαλαρό και φιλόξενο περιβάλλον του.

Σε ότι αφορά στο κρασί, τέλος, να πούμε ότι το μενού περιλαμβάνει μόνο κυπριακές ποικιλίες, διαλεγμένες με προσοχή από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος άλλωστε είναι γνωστός για την αγάπη που τρέφει στον κυπριακό αμπελώνα.

Info
Τηλ. 99622915
Ονασαγόρου 45-47, Λευκωσία
Δ-Σ 19.00-23.00