ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέο εστιατόριο στη Λάρνακα με υπογραφή Andrew Tzo

WIZ TEAM

Ο ταλαντούχος Κύπριος σεφ Ανδρέας Ανδρέου (Andrew Tzo) υπογράφει το μενού του νέου εστιατορίου - lounge bar της Λάρνακας, του Noesis, το οπoίο βρίσκεται στην πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη περιοχή της πόλης.

Το Noesis βρίσκεται στην Πιαλέ Πασά, έναν δρόμο που μετά το ρεκτιφιέ έγινε κούκλα. Εκεί λοιπόν άρχισαν να εμφανίζονται διάφορα μαγαζιά, αξιοποιώντας τόσο τα ωραία κτήρια και τη γενικότερη αισθητική του δρόμου όσο και την απρόσκοπτη θέα προς το απέραντο γαλάζιο.

Πολύ λίγες είναι περιοχές στο νησί, είναι η αλήθεια, που έχουν τόσο μαγική θέα όσο η Πιαλέ Πασά.

Στις 8 Δεκεμβρίου λειτούργησε το Noesis, με μενού που προτείνει Μεσογειακή κουζίνα, αλλά σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή. Το μενού δημιούργησε ο πολύ ταλαντούχος Ανδρέας Ανδρέου (Tocayo, Μαγιοπούλα, RokokoNema, Hangry Ghost), με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να ηγείται της κουζίνας του εστιατορίου.

Σε ένα cozy περιβάλλον (μιας και το εστιατόριο φιλοξενείται σε ένα όμορφο διατηρητέο κτήριο), και με τη θαλπωρή του τζακιού κατά τις χειμερινές μέρες, μπορείτε να απολαύσετε ωραία πιάτα, συνοδεύοντάς τα με κρασί, μέσω ενός πολύ ενημερωμένου wine list, με ψαγμένες ετικέτες.

Το μενού είναι χωρισμένο σε Σαλάτες (ξεχωρίζουν οι φακές beluga και η σαλάτα με μαρούλι και φαγόπυρο), σε Φρέσκα και Ωμά, σε πιάτα To Share όπως η Καπνιστή Γαρίδα Fritta, η Καπνιστή χτυπητή και το Ριζότο από Κάβουρα και Γαρίδες, σε πιάτα To Continue όπως το Αργοψήμενο Αρνί και η Μακαρονάδα Τρούφας, σε Συνοδευτικά και σε Γλυκά (Σοκολάτα Millefeuille, Noesis Μπακλαβάς “Cheesecake”).

Εκτός από το φαγητό, την ωραία ατμόσφαιρα, την υπέροχη θέα και το τζάκι, στο Noesis μπορείς να πας και για τη μουσική από DJ -θα φιλοξενεί DJ σταθερά κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, αλλά και κάποιες έξτρα μέρες ένεκα γιορτών.

Info
Τηλ. 24664413
Πιαλέ Πασά 54, Λάρνακα
Δ-Κ 11.00-23.00