ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέο μέλος για την οικογένεια του Lapatsa Countryside από το Occhio Hospitality Group

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Occhio Hospitality Group καλωσορίζει στην οικογένεια του Lapatsa Countryside Venues τη νέα αίθουσα δεξιώσεων το Barnhouse at Lapatsa.

Το Lapatsa Countryside, που είχε ανοίξει τις πόρτες του το Μάιο του 2019, έχει ήδη προσθέσει ένα ακόμα μέλος, το the.Yard at Lapatsa, το καλοκαίρι του 2020. Το ‘The Barnhouse at Lapatsa’ είναι προγραμματισμένο να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό το Δεκέμβριο του 2021 με στόχο να γίνει ο απόλυτος γαμήλιος χειμερινός προορισμός λίγα μόνο λεπτά από τη Λευκωσία.

Με έκταση 1000 τ.μ. φτιαγμένο από ξύλο που θυμίζει αχυρώνες τις κεντρικής Ευρώπης και των Μεσοδυτικών πολιτειών της Αμερικής, και τοποθετημένο δίπλα στο ειδυλλιακό εκκλησάκι του Αγίου Λουκά, το Barnhouse θα μπορεί ολόχρονα να προσφέρεται για εντυπωσιακούς γάμους και όχι μόνο.

Μεταξύ Δευτεράς και Τσερίου και εύκολα προσβάσιμο από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λάρνακας - Λεμεσού, το Barnhouse αλλά και ο ευρύτερος χώρος του Lapatsa Countryside είναι ο τέλειος προορισμός για κάθε είδους εκδήλωση: γάμο, βάπτιση, δεξίωση καθώς και κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις.

Το κοινό θα μπορεί να ενημερώνεται από τα επίσημα κανάλια του Lapatsa Countryside Venues για το πως και πότε μπορεί να επικοινωνήσει για να προκρατήσει τις ημερομηνίες που θέλει.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας:

Facebook: https://www.facebook.com/lapatsacountrysidevenues

Instagram: https://www.instagram.com/lapatsa_countryside/

Website: https://www.occhio.com.cy/brand/the-barnhouse/

Telephone: +357 22 271980