ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέος χώρος εκεί που βρισκόταν το θρυλικό Da Capo, στη Λεωφόρο Μακαρίου

WIZ TEAM

Αναμένεται να λειτουργήσει περί τα τέλη της τρέχουσας χρονιάς.

Όπως γράψαμε ήδη από την προηγούμενη βδομάδα, η Columbia Restaurants, μετά το άνοιγμα του πολυσυζητημένου Columbia Sun στο Lady’s Mile, ετοιμάζει δύο καινούργια πρότζεκτ -ένα στη Λεμεσό και ένα στη Λευκωσία.

Σε ότι αφορά στη Λεμεσό, στην περιοχή του Εναέριου θα λειτουργήσει ένα νέο all day cafe & bar, σε σημείο κοντά στην αποβάθρα, εκεί ακριβώς που σκάει το κύμα (δείτε σχετικές εικόνες εδώ).

Για τη Λευκωσία, τώρα, στο σημείο που βρισκόταν ένα από τα πιο θρυλικά café της πόλης, το Da Capo, ετοιμάζεται ένα εστιατόριο με την υπογραφή του ομίλου της Columbia Restaurants, το οποίο θα ονομάζεται Henry’s.

Το νέο αυτό εστιατόριο θα έχει μενού με διεθνή προσανατολισμό, προσφέροντας πρωινό, lunch και dinner, όπως επίσης brunch, τη δυνατότητα για ποτό μέσα από ένα ολοκληρωμένο drinks menu, ενώ θα προσφέρει και τη δυνατότητα για delivery.

Γνωρίζοντας πολύ καλά την ποιότητα που χαρακτηρίζει όλα τα εστιατόρια της εταιρίας, θέτουμε και πάλι πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών, ανυπομονώντας για το τέλος της χρονιάς όπου αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό το Henry’s στη λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία.