ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Nerea, το νέο εστιατόριο στο πολυτελές Amara, για ψάρια και θαλασσινά

WIZ TEAM

«Ο Νηρέας» έρχεται για να πάρει τη θέση του προηγούμενου εστιατορίου με θαλασσινά, ως η νέα προσθήκη στις επιλογές με τα εστιατόρια του πολυτελούς Amara.

Το νέο εστιατόριο NEREA (Νηρέας ήταν ο θεός της θάλασσας ή Γέρος της Θάλασσας, όπως αποκαλείτο από τον Όμηρο) στο AMARA Hotel ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό στις 16 Ιουνίου, ως μια επιλογή για dinner.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που εξασφάλισε το WiZ, το Nerea θα προσφέρει ψάρια και θαλασσινά, αλλά και μια μικρή επιλογή από εκλεκτά κρεατικά, όπως για παράδειγμα beef tartare κλπ, μέσω ενός μενού που επιμελείται η ομάδα του Amara, με επικεφαλής τον σεφ Πάνο Πέτρου.

Εκτός από τις επιλογές του μενού, το Nerea θα προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες του να διαλέξουν οποιοδήποτε ψάρι και να το έχουν στο τραπέζι τους όπως ακριβώς επιθυμούν -από σούπα, μέχρι ceviche, στη σχάρα κλπ.

Από τα πιάτα πάντως που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε είναι το ψημένο σε αλάτι ψάρι, ο αστακός, αλλά και ο αποδομημένος μπακλαβάς, συνδυάζοντάς τα με ωραία κρασιά μέσα από ένα δυνατό wine list το οποίο έχει επιμεληθεί από τον Head Sommelier σε συνεργασία με την ομάδα του Food & Beverage του ξενοδοχείου.

16 Ιουνίου είναι το επίσημο opening του Nerea.