ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Αντρέας Δράκος μάς λέει τι φέρνει η νέα εποχή του Barel

WIZ TEAM

Αν είσαι από Λευκωσία, αν κυκλοφορείς στην πόλη αυτή την περίοδο, σίγουρα θα έχεις αντικρύσει στον δρόμο ένα από τα billboards (ή στα social μια από τις διαφημίσεις) που αναφέρονται στη νέα εποχή των Βαρελάδικων.

Το αγαπημένο live-άδικο της πρωτεύουσας κάνει rebranding και έρχεται με νέο όνομα και ανανεωμένο design. Στην ουσία, το μόνο που δεν αλλάζει καθόλου είναι η φιλοσοφία και η ποιότητα, αφού σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή και εκ των ιδιοκτητών του, Αντρέα Δράκο, «πρέπει να είσαι top σε όλα, έτσι ώστε να σέβεσαι τον πελάτη και τα χρήματα που θα ξοδέψει. Ποιοτικό φαγητό, ποιοτική μουσική και άψογη εξυπηρέτηση, είναι οι τρεις παράμετροι που καθιστούν επιτυχημένο έναν χώρο όπως το Barel».

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια εντύπωση ότι σε τέτοιου είδους μαγαζιά θα βρεις είτε πολύ καλό φαγητό είτε πολύ καλή μουσική και ότι σπανίζει να βρεις χώρο που να συνδυάζει υψηλή ποιότητα και στα δύο. Για το Barel, παρόλα αυτά, οι πελάτες μιλάνε για τον τέλειο συνδυασμό. Καταρχάς είναι το pop-λαϊκό πρόγραμμα των Σοφία και Βαγγέλη Πρώιμου, οι οποίοι ούτε συστάσεις χρειάζονται ούτε παίνεμα, ενώ από εκεί και πέρα είναι το φαγητό που προσφέρεται… πάντα φρέσκο και νόστιμο.

«Λόγω του ότι το μαγαζί γεμίζει κάθε παρασκευοσάββατο, αλλά και χάρη στο γεγονός ότι δουλεύουμε πολύ με parties, hens, bachelors κλπ, δεν θα μπορούσαμε παρά να προσφέρουμε τίποτε λιγότερο από φρεσκομαγειρεμένο φαγητό», αναφέρει στο WiZ ο Αντρέας Δράκος. «Ο κόσμος έρχεται με απαιτήσεις, θέλει και να περάσει καλά και να βρει καλό φαγητό. Χαίρομαι κάθε φορά που οι πελάτες μας μάς λένε ότι δεν περιμένουν να βρουν τόσο καλό φαγητό σε ένα μαγαζί που έρχονται και για τη μουσική ή που προσφέρεται η δυνατότητα για λουλούδια».

Έχοντας εμπειρία 14 χρόνων στην εστίαση, με θητεία σε διάφορα γνωστά στέκια της Λευκωσίας -εκ των οποίων τα 5 τελευταία στα Βαρελάδικα (πλέον Barel), ο ίδιος φαίνεται να γνωρίζει καλά τι πραγματικά είναι αυτό που περιμένει ο κόσμος από ένα μαγαζί όπως το Barel για να περάσει καλά, αλλά και για να επιστρέψει εκεί ξανά σύντομα.

Το κλίμα εδώ είναι πάντα εξαιρετικό, με κόσμο που γεμίζει από νωρίς το μαγαζί κλείνοντας τραπέζι για φαγητό, αλλά και με κόσμο που καταφθάνει πιο αργά για ποτό στο μπαρ! Ειδικά μετά το πρόσφατο rebranding, θεωρητικά το Barel θα εξελιχθεί στο απόλυτο live-άδικο της Λευκωσίας.

#prepeinatoziseis όπως χαρακτηριστικά λέει και το slogan τους, οπότε μην χάνεις χρόνο. Κλείσε τραπέζι Παρασκευή ή Σάββατο, απολαμβάνοντας τη φάση του Barel με τους Σοφία και Βαγγέλη Πρώιμου, οι οποίοι μαζί με τους Αντρέα Χαντζή και Εύη Χαραλάμπους ανεβάζουν τον πήχη των προσδοκιών σε αυτό που ονομάζουμε νυχτερινή διασκέδαση στην πρωτεύουσα.

Info
Τηλ. 97810303
Μακεδονιτίσσης 89, Στρόβολος, Λευκωσία
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, 20.30-03.00