ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Δημήτρης Μπάσης και η Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου σε μια μοναδική συναυλία

WIZ TEAM

Τα Ερωτικά Τραγούδια της Σμύρνης συναντούν την Κυπριακή Παράδοση!

Παρά τις αντίξοες συνθήκες και τα προβλήματα που δημιουργούνται λόγω πανδημίας η συναυλία της Κιθαριστικής Ορχήστρας Κύπρου με τον Δημήτρη Μπάση που προγραμματιζόταν για τις 29 Δεκεμβρίου μεταφέρθηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2021!

Καλλιτεχνικός Διευθυντής: Αντώνης Κοΐζας
Διεύθυνση Ορχήστρας & Ενορχηστρώσεις : Αντώνης Μυτακίδης
Σολίστ: Γιώργος & Στέλιος Γκόλγκαρης, Cyprus Guitar Trio.
Συμμετέχουν: Καθηγητές Πανεπιστημίων,
Ωδείων & Μουσικών Σχολείων ΥΠΠΑΝ
Συμμετέχουν στο Τραγούδι: Δημήτρης Μεσημέρης, Μάριαμ Βενιζέλου.

Η Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου και ο Δημήτρης Μπάσης παρουσιάζουν μια παράσταση αφιερωμένη στα τραγούδια που γράφτηκαν με έμπνευση τον έρωτα στη Σμύρνη!

Η προτεινόμενη παράσταση αποτελεί μια σύγχρονη ερμηνευτική προσέγγιση, με έναν από τους σημαντικούς ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, τον Δημήτρη Μπάση με την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου να προβάλλει με την ιδιαίτερη ενορχηστρωτική ματιά της, τον βαθύ ερωτισμό που κρύβουν τα τραγούδια αυτά, πάντα με απόλυτο σεβασμό στην αυθεντική μουσική γραφή.

Οι νεαροί ταλαντούχοι τραγουδιστές, Δημήτρης Μεσημέρης και Μάριαμ Βενιζέλου με υψηλό αίσθημα ευθύνης βασισμένο στην μουσική παράδοση της Κύπρου θα ταξιδέψουν την μουσική παράδοση σε νεότερες γενιές με μια φρέσκια μάτια και σύγχρονο ήχο.

Η Καθαριστική Ορχήστρα Κύπρου θέλοντας συνειδητά να κρατήσει τον χαρακτήρα του Κυπριακού ήχου, εστιάζεται στην αυθεντική μορφολογία δημιουργώντας ένα ταξίδι στο χρόνο και στις εποχές με κομμάτια μέσα από τον πλούτο της παράδοσής μας.

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021, στις 20:30 Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.
Τιμή εισιτηρίου: 20 & 25 ευρώ.
Εισιτήρια προπωλούνται: Tickethour.com.cy και σε όλα τα καταστήματα ACS.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22769532