ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Μάριος Ιωάννου από το Master Chef σε ένα five course dinner

WIZ TEAM

Ο νεαρός Κύπριος σεφ που ξεχώρισε στο παιχνίδι, θα βρεθεί σε ένα αγαπημένο εστιατόριο στην Πάφο για μια μοναδική γαστρονομική εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, ο Μάριος Ιωάννου με τη χαρακτηριστική μπαντάνα, θα βρεθεί στο εστιατόριο Chez Mamma Bistro του boutique hotel Casa Mespilea, ετοιμάζοντας ένα five course menu ειδικά για όσους θα βρεθούν εκεί το Σάββατο 13 Ιουλίου.

Δείτε στο τέλος του άρθρου το μενού, το οποίου είναι στα €40 ανά άτομο.

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι η σχέση του εστιατορίου με σεφ από το γνωστό παιχνίδι χρονολογείται, αφού συχνά το εστιατόριο φιλοξενεί σεφ στο πλαίσιο κάποιων events που διοργανώνει. Κατά καιρούς με το εστιατόριο έχουν συνεργαστεί οι Ηλίας Κιαζόλι, Ιωάννης Χαραλάμπους, Νίκος Τράκας κ.ά.

Σε σχέση με το Chez Mamma Bistro, το εστιατόριο βρίσκεται σε ένα πανέμορφο τεράστιο σπίτι του 1890, κοντά στο κέντρο της Πάφου, στον πεζόδρομο δίπλα στην επαρχιακή διοίκηση. Σε έναν χώρο όπου δεσπόζει μια μεγάλη μεσπηλιά που φύτεψε ο παππούς (εξ ου και το όνομα), θα βρεις κυπριακή κουζίνα με ένα twist, έχοντας ως πρώτες ύλες αρχικά τα παφίτικα προϊόντα, γενικά τα προϊόντα από την Κύπρο, αλλά και προϊόντα από την Ελλάδα, από το μέλι και το κρασί, ως τη γύρη, το αλεύρι, το ελαιόλαδο, τα γαλακτοκομικά προϊόντα (κυρίως από την Πάφο), αλλά και τα αλλαντικά από χωριά όπως η Κακοπετριά και ο Αγρός. Το μενού το εστιατορίου δημιουργείται πάντα υπό την επίβλεψη της ιδιοκτήτριας Γιούλας Παπαέτη Κουτσοφτίδη.